Motivul certurilor dintre Tavi Clonda şi Gabriela Cristea: „Până acum ne ieşeau lucrurile, se legau. Uşor, uşor, totul se schimbă”

În urmă cu şapte ani, Tavi Clonda şi Gabriela Cristea şi-au jurat iubire în faţa lui Dumnezeu care, între timp, i-a binecuvântat şi cu două fetiţe superbe.

06 mai 2022, 01:00

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Pe 30 aprilie 2015, cei doi deveneau soţ şi soţie în faţa ofiţerului stării civile. Cununia religioasă urma să aibă loc în luna august a aceluiaşi an.

Zilele trecute, cei doi au aniversat cei şapte ani de căsnicie alături de naşii lor care, la rândul lor, au aniversat cinci ani de când şi-au jurat credinţă în faţa lui Dumnezeu.

Organizarea, călcâiul lui Ahile pentru Tavi Clonda şi Gabriela Cristea

Artistul a mărturisit într-un interviu pentru Impact.ro că în toată această perioadă, certurile mai serioase pe care le-au avut au pornit de la lipsa de organizare din familie.

Discuții au mai fost, vreo două-trei mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața. Nu ne mai spunem problemele, supărările. Așteptăm ca celălalt să se prindă. Uneori se prinde, uneori nu are timp, alteori trebuie să afle de la celălalt.

Citeste si Trei generaţii într-o poză! Mădălina Ghenea, imagini rare cu fiica şi mama sa într-o vacanţă de lux

În general, certurile încep când suntem foarte ocupați și stresați cu copiii. Uneori, poate porni de la o simplă petrecere sau eveniment. De la faptul că până acum ne ieșeau lucrurile, se legau, fără să le punem cap la cap. Ușor, ușor, totul se schimbă, trebuie organizări mai meticuloase, să notăm diverse chestii, din diverse vacanțe, chiar și în joburi. Apar discuții de genul: „Ți-am spus acum câteva zile că avem ședință foto? Păi eu am uitat, și aveam altceva în program”.

Deci de la organizare, acesta este un punct mai slab în ceea ce ne privește. Trebuie să ne organizăm mai bine, mai ales că avem și copilașii. Dacă ne facem calendarul frumos, cu calm, nici măcar aceste lucruri minore nu or să mai apară. Am început să ne notăm, dar fiecare separat, dar se mai schimbă programările, întâlnirile, și atunci trebuie să-i transmitem și celuilalt‘, a dezvăluit soțul prezentatoarei tv pentru sursa citată.

Citeste si Mioara Roman a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Oana Roman, despre problemele de sănătate ale mamei ei: „Din cauza acestei recidive s-a simţit rău”