De ce a ales Dan Negru să își dea copiii la o școală de stat: ”Îi dă unui copil mai mulți anticorpi pentru viitorul în România”

Dan Negru este unul dintre cei mai bogați prezentatori TV din România, însă copiii lui învață la o școală de cartier. Vedeta a spus că nu este vorba de bani, ci de cu totul altceva.

06 sept. 2022, 10:36
De ce a ales Dan Negru să își dea copiii la o școală de stat: ”Îi dă unui copil mai mulți anticorpi pentru viitorul în România”

Chiar dacă Dan Negru a făcut și face bani frumoși din televiziune, cei doi copii ai săi merg la o școală de stat.

Citește și Dan Negru lansează noul show „Tu urmezi!” la Kanal D. Premii de sute de mii de lei: „Banii sunt aici!”

Deși, foarte mulți oameni s-ar aștepta ca acesta să cheltuiască sume imense pe educația copiilor săi, Dan Negru a recunoscut că nu este vorba de bani, atunci când vine vorba de școală.

„Școala de stat pare că-i dă unui copil mai mulți anticorpi pentru viitorul în România. Dar cel mai important în decizia noastră au contat învățătorii și profesorii. Un profesor bun îți poate schimba viața.

Eu cred că uniforma uniformizează și estompează din frustrări. România e ticsită de părinți de bani gata, cu bani făcuți ușor și care nu dau doi bani pe educație, crescându-și copiii în spiritul aroganței, îmbrăcându-i scump și de fiță.

Uniforma te face să nu pui accent pe ambalaj. Degeaba îi învățăm pe copii la școală proverbe, precum nu haina îl face pe om, dacă nu le și arătăm asta”, a declarat Dan Negru pentru Ego.ro.

Ca orice părinte, Dan Negru își dorește un viitor frumos pentru micuții săi. Cât privește o viitoare carieră, moderatorul TV spune că este prea devreme să se gândească la așa ceva, dar a mărturisit că nu își dorește ca fiul sau fiica sa să devină vedete.

„Este prea devreme ca să-și găsească drumul în viață, dar eu îmi doresc o meserie departe de ecrane media și am noroc că deocamdată nu sunt pasionați de asta”, a spus Dan Negru.

Citește și FOTO: Dan Negru, într-un avion TAROM, alături de Connect-R: „Ne bucurăm de ultimele zboruri”