De ce a fost descalificat, de fapt, Jador, şi cum a fost mutat Jorge la Războinici. Culisele schimbărilor dramatice de la Survivor All Stars

Scandal fără precedent la "Survivor All Stars" după ce pagina de Instagram "Viperele Vesele" a dezlănțuit un val de controverse, dezvăluind că Jador a fost descalificat din emisiune după o încălcare a regulamentului, aceasta fiind doar vârful aisbergului într-o serie de evenimente incredibile ce au tulburat competiția din Republica Dominicană.

14 feb. 2024, 16:25
De ce a fost descalificat, de fapt, Jador, şi cum a fost mutat Jorge la Războinici. Culisele schimbărilor dramatice de la Survivor All Stars
De ce a fost descalificat, de fapt, Jador, şi cum a fost mutat Jorge la Războinici. Culisele schimbărilor dramatice de la Survivor All Stars

De ce a fost descalificat, de fapt, Jador, şi cum a fost mutat Jorge la Războinici. În urmă cu câteva zile, fanii emisiunii au fost șocaţi de anunțul că Jador, unul dintre concurenții-cheie, a părăsit Republica Dominicană „în numele iubirii”. Acuzații grele au fost lansate împotriva sa, sugerând că acesta ar fi fost implicat într-un conflict intens cu echipele de producție ale Pro TV.

„Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars. Jador a fugit, în numele iubirii, dar și de foame, și a fost prins. Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă în emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan. (…) Dorind sa îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul. Echipa Faimoșilor și-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând că nu mai participă la filmări, dacă Jador rămâne în emisiune”, a fost anunțul făcut la începutul acestei săptămâni.

Citeşte şi: Câți bani primește Jador pentru 5 săptămâni la Survivor All Stars. Artistul a câștigat o avere în scurt timp

Însă, o nouă lumină asupra întregii situații a fost aruncată de pagina de Instagram „Viperele Vesele”, care a dezvăluit culisele tumultoase și strategiile de producție care au avut loc în spatele cortinei.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în această săptămână, la Survivor România All Stars, începe să se rostogolească bulgarele de zăpadă care va duce, în scurt timp, la descalificarea lui Jador. Este săptamâna în care Faimoșii pierd jocul pentru imunitate. Este săptămâna in care Jador începe să își exprime dorința de a părăsi competiția.

Este săptămâna în care se schimbă regulile la Survivor, asa cum și Jador va avea să acuze in acel Consiliu de pomină de descalificare a sa. În această săptămână de difuzare, Jorge, un apropiat al Pro TV, om de bază și de casă al Pro TV, este propunerea echipei Faimoșilor pentru duel. TJ îl va propune pe Jador, la solicitarea acestuia.

Ar fi trebuit să urmeze un duel între Jador și Jorge, un duel nedorit și neacceptat, la acel moment, de echipa de producție. Motiv pentru care regulile se schimbă! Duelul nu mai are loc și echipele se reconfigurează. Astfel, are loc un joc, între Faimoși și Războinici. Jador rămâne Faimos și Jorge ajunge într-un loc mai ferit de eliminări, bine protejat, la căldurică, cum s-ar spune, adică la Războinici.

Jador și Jorge sunt cei care încep să facă alegerile, indiferent de echipa din care fac parte concurenții. Ceilalți continuă, regula fiind următoarea: băieții aleg câte o fată și fetele aleg câte un băiat. Așadar, ajung la Faimoși Maria Chitu, Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu. În această săptămână de difuzare, niciun concurent nu este eliminat din competiția Survivor România All Stars”, se arată pe pagina Viperele Vesele.

Citeşte şi: Ce sumă impresionantă a primit Roxana Nemeş de la Pro TV pentru cele patru săptămâni de la Survivor România All Stars 2024

Astfel, se poate spune că Survivor All Stars nu încetează să uimească și să captiveze publicul său. Culisele dezvăluite recent ne oferă o privire în interiorul unei lumi pline de intrigă și strategii, în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Rămîne să vedem ce surprize mai pregătesc producătorii pentru concurenți și telespectatori.