Câți bani primește Jador pentru 5 săptămâni la Survivor All Stars. Artistul a câștigat o avere în scurt timp

Câți bani primește Jador pentru 5 săptămâni la Survivor All Stars. Recent, s-a aflat că manelistul este descalificat, deoarece ar fi încălcat regulamentul show-ului, după ce ar fi fugit din emisiune. Motivul ar fi o fostă concurentă de la Războinici, cu care ar trăi o poveste de dragoste.

11 feb. 2024, 10:40
Câți bani primește Jador pentru 5 săptămâni la Survivor All Stars. Artistul a câștigat o avere în scurt timp
Câți bani primește Jador pentru 5 săptămâni la Survivor All Stars

Câți bani primește Jador pentru 5 săptămâni la Survivor All Stars. Artistul ar fi pus o condiție înainte de a semna contractul și anume să o aducă și pe Oana Ciocan în competiție. Pentru că dorința nu i-ar fi fost îndeplinită, concurentul ar fi luat-o la goană prin jungla Dominicană și ar fi părăsit tabăra Faimoșilor.

Citește și: Jador, descalificat de la Survivor All Stars. Cine este Războinica pentru care manelistul a fugit din competiție

Câți bani primește Jador pentru 5 săptămâni la Survivor All Stars

Potrivit informațiilor din presă, Jador ar fi cel mai bine plătit concurent de la Survivor All Stars. Pentru o săptămână petrecută în competiție, ar primi 10.000 de euro. Astfel, la un calcul simplu, pentru cele 5 săptămâni petrecute în Dominicană, concurentul va câștiga 50.000 de euro.

Îndrăgostit lulea, manelistul ar fi negociat nu doar remunerația pentru aparițiile TV, ci și aducerea în competiție iubitei sale, de care este îndrăgostit. Pentru că dorința nu i-a fost îndeplinită, artistul a fugit din tabăra Faimoșilor, aspect penalizat de producția emisiunii de la Pro TV.

Scânteia dintre ei ar fi pornit chiar în urma unei vizite medicale. Mai mult decât atât, conform informațiilor, ar forma o relație de câteva luni. Înainte de plecarea în competiția Survivor, artistul i-ar fi propus tinerei să locuiască alături de el și mama sa.

Ce premoniție sumbră a avut Jador la Survivor All Stars

În timp ce concurenții încercau să construiască un adăpost în tribul Faimoșilor, Jador citea din Biblia pe care și-a adus-o cu el pentru a se încărca cu energie Divină care să îi dea putere să reușească în competiție.

Cântărețul spunea că sursa lui de vitalitate îi va fi furată de un coleg de echipă, la un moment dat, lucru evocat chiar în cadrul celei de-a treia ediție a emisiunii-concurs Survivor All Stars.

Nu sunt un om bun, sunt cel mai rău om pe c are îl vedeți în fața voastră, dar oamenii răi au nevoie de Dumnezeu, la fel cum și bolnavii au nevoie de doctori. Îmi place să cred că sunt sub protecția lui Dumnezeu și îmi place să cred că El ia decizii mai bune pentru mine. O să vedeți că această Biblie îmi va fi furată. Unul din ei o va ascunde sau o va arunca, pentru că toată înțelepciunea mea vine de acolo!”, a spus Jador.