De ce a fost părăsit Gheboasă la naștere! Dezvăluirea momentului făcută chiar de mama lui biologică: „Mi-am făcut viața în Spania”

Cei care sunt fanii lui Gheboasă sau care măcar au urmărit scandalul de la Untold, de anul trecut, știu că el a crescut într-un orfelinat. Mama lui a dezvăluit care este motivul pentru care l-a părăsit.

02 mai 2024, 21:23
De ce a fost părăsit Gheboasă la naștere! Dezvăluirea momentului făcută chiar de mama lui biologică: „Mi-am făcut viața în Spania”
De ce a fost părăsit Gheboasă la naștere! Dezvăluirea momentului făcută chiar de mama lui biologică

De peste 15 ani, mama lui Gheboasă nu a mai avut nicio veste despre cei doi copii ai săi. Recent, într-o intervenție pentru emisiunea Acces Direct, Claudia a dezvăluit detalii șocante despre motivul pentru care nu a putut să îi crească pe copii. Femeia, în vârstă de 47 de ani, locuiește în Germania de doi ani și mărturisește că suferă cumplit pentru faptul că a fost separată de copiii ei.

Citește și: Gheboasă, prima reacție după ce Erika Isac a lansat controversata piesă „Macarena”: „E capabilă să închidă gura multor bărbaţi”

Cei doi, Martin și Esmeralda, au fost luați de lângă ea în urmă cu mulți ani din cauza unor probleme create de rudele ei, pe care le-a adus în Spania. Nepoata ei s-a implicat în activități ilegale acolo, iar autoritățile au considerat că acesta nu este un mediu sigur pentru creșterea minorilor. Mai mult, mama lui Gheboasă a făcut dezvăluiri șocante despre tatăl copiilor, care era deja căsătorit și avea familie proprie.

„Am patru copii. Eu sunt plecată peste hotare, sunt în Germania, dar eu sunt din Târgoviște (…) Martin și Esmeralda de 15 ani nu mai știu nimic de ei, că mi-au fost luați din brațe în Spania, pentru că a fost și o greșeală a mea. Mi-am adus rudele și ce s-a întâmplat… furau pe acolo, o nepoată de a mea lucra la prostituție și stăpâna casei a venit cu poliția, că stăteam la ea, m-au filmat acolo și au spus că într-un mediu așa nu pot crește copiii și mi-au luat. Eu eram casnică, eu nu lucram la prostituție”, a mărturisit Claudia, mama lui Gheboasă, pentru Acces Direct.

Claudia a mărturisit că ar fi fost nevoită să îl lase pe Gheboasă în spital după ce l-a născut, pentru că nu ar fi avut posibilitatea pentru a-l crește. Cu toate acestea, femeia a plecat în Spania și și-a refăcut viața, acolo unde i-a făcut pe ceilalți doi copii de care nu mai știe nimic.

„Când i-am făcut pe cei doi copii îl aveam pe Gheboasă doar. Nu l-am crescut. Da (n.r. l-a lăsat pe artist în spital). Nu l-am părăsit, l-am lăsat pentru că nu aveam condiții suficiente să îl cresc. Am mai luat legătura când am fost în țară, am stat cu el de vorbă. Și-a făcut viața și acum nu mă mai bagă în seamă. După ce l-am născut pe Gheboasă, mi-am făcut viața în Spania, am plecat și am făcut doi copii cu un musulman”, a mai spus femeia.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu Gheboasă, după ce numele lui a apărut într-un dosar de trafic de droguri