De ce a îmbrăcat văduva lui Sergiu Nicolaescu PALTONUL ALB şi ce semnificaţie are MESAJUL ei

Trupul neînsufleţit al marelui regizor Sergiu Nicolaescu a fost incinerat la crematoriul Vitan-Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului. Mesajul "Ştii tu..ELF" scris pe coroana din trandafiri albi şi alegerea soţiei defunctului, Dana Nicolaescu, de a purta la înmormântare un palton de culoare deschisă au stârnit controverse în rândul celor care au venit să-şi ia adio de la Sergiu Nicolaescu, informează România TV.

05 ian. 2013, 15:22
De ce a îmbrăcat văduva lui Sergiu Nicolaescu PALTONUL ALB şi ce semnificaţie are MESAJUL ei

Două dintre misterele de la funerariile lui Sergiu Nicolaescu au fost decriptate. Apropiaţii familiei spun că soţia regizorului a ales să poarte un palton alb, deoarece acest obiect vestimentar ar fi aparţinut lui Nicolaescu. Aceasta a dorit ca în ziua în care şi-a luat adio să aibă asupra ei un obiect care să-i amintească de soţul său, care să-i fie aproape în aceste momente dramatice. Mai mult, se pare că Dana Nicolaescu a purtat şi un fular care a aparţinut tot regizorului.

În ceea ce priveşte mesajul de pe coroana de trandafiri albi „Ştii tu..Elf”, literele „efl” pot simboliza prescurtarea de la „Eternal Love Forever”, adică iubirea eternă pe care i-o purta Dana Nicolaescu.

Zeci de oameni au venit, sâmbătă, să-şi ia rămas bun de la Sergiu Nicolaescu. Oamenii erau întristaţi de dispariţia regizorului, aveau ochii în lacrimi, dar mai ales erau revoltaţi de gândul că nu au putut să aprindă o lumânare la căpătâiul lui Sergiu Nicolaescu, pentru că familia a decis să fie incinerat.