De ce a mers Dan Diaconescu la Ambasada SUA

Întors în ţară după două zile, Dan Diaconescu a mers, miercuri, direct de la aeroport la Ambasada SUA, unde a avut o întâlnire cu un reprezentant al misiunii diplomatice. 

RomaniaTV.net
26 sept. 2012, 10:52
De ce a mers Dan Diaconescu la Ambasada SUA

Dan Diaconescu a ajuns la Ambasada SUA în jurul orelor 13.50, la aproximativ o jumătate de oră de la aterizarea de pe Aeroportul Otopeni.

El a stat aproximativ 45 de minute în sediul Ambasadei, la ieşire refuzând să stea de vorbă cu jurnaliştii. El doar a făcut un gest cu mâna că totul e „Ok”.

Ambasada SUA la Bucureşti a precizat ulterior, la solicitarea Mediafax, că diplomaţii americani au astfel de întâlniri constant „pentru a înţelege evenimentele politice şi economice” din România.

„Reprezentanţii Ambasadei au constant întâlniri pentru a înţelege evenimentele politice şi economice”, afirmă Ambasada cu privire la contextul întâlnirii cu Dan Diaconescu.

Potrivit România TV, motivul vizitei lui DD la ambasada SUA nu ar fi fost legat de procesul privatizării Oltchim, ci unul personal. Patronul OTV ar fi venit să obţină o viză pentru Statele Unite, pentru un membru al familiei sale

Daniel Fenechiu, unul dintre avocaţii care îl reprezintă pe patronul OTV, a anunţat miercuri dimineaţa că DD are, în jurul orei 14.00, o întâlnire la Ambasada SUA la Bucureşti. „Ni s-a confirmat şi nouă că are o întâlnire la Ambasada SUA”, a spus Fenechiu.

La scurt timp, Ambasada SUA a confirmat că Dan Diaconescu va avea miercuri o întrevedere la sediul misiunii diplomatice. „Ambasadorul SUA nu este în ambasadă astăzi şi nu se va întâlni cu domnul Dan Diaconescu. Domnul Diaconescu se va întâlni cu un reprezentant al Ambasadei„, a comunicat misiunea diplomatică a SUA.


loading...