De ce a murit soţul Elodiei la doar 45 de ani. Poliţistul a fost găsit fără suflare

Ciprian Mustață, primul soț al Elodiei Ghinescu, a fost găsit decedat în propria locuință. Bărbatul avea 45 de ani și era agent-șef de poliție în Brașov și director sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râșnov.

10 iul. 2021, 11:23
De ce a murit soţul Elodiei la doar 45 de ani. Poliţistul a fost găsit fără suflare

Soţul Elodiei la doar 45 de ani. Polițistul brașovean Ciprian Mustață, totodată director sportiv al echipei de liga a 3-a, Olimpic Cetate Râșnov, va fi înmormântat la sfârşitul acestei săptămâni, se arată într-o postare de Facebook a clubului.

Familia îndoliată a anunțat că înmormântarea va avea loc sâmbătă, 10 iulie, ora 15.00, la Cimitirul din Triaj, slujba având loc în Biserica „Sf. Cuvioasa Paraschiva”. „Ciprian Mustață a murit, joi după amiază, la vârsta de 45 de ani. Acesta era agent șef de poliție în Brașov. Polițistul era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace încă de anul trecut atunci când a suferit un preinfarct. Fotbalul a fost marea sa pasiune. Dumnezeu să-l odihnească!”, au scris cei de la CS Olimpic Cetate Râșnov. Nu a făcut Coronavirus şi s-a vaccinat, se pare, cu AstraZeneca.

Bărbatul era cunoscut de către colegii săi din Poliție ca fiind un om deosebit care promova dreptatea. Acesta încerca să ajute cât mai multe lume, luptând puternic împotriva bullying-ului.

Bărbatul avea probleme cardiace încă de anul trecut, dar cauza morții urmează să fie stabilită, în mod oficial, după efectuarea necropsiei. Soţul Ellodiei avea două fetițe.

„Fetițele lui aveau mare nevoie de el. Un tată, un coleg și un om deosebit”, a declarat unul dintre colegii bărbatului.

Fostul soţ al Elodiei Ghinescu, găsit MORT în casă

Ciprian Mustață a fost primul soț al Elodiei Ghinescu  de care a divorțat în 2002, după care s-a recăsătorit apoi cu polițistul (fost) Cristian Cioacă, condamnat pentru că ar fi ucis-o și ar fi ascuns/distrus cadavrul. Elodia a dispărut în noaptea de 29/30 august 2007.

Tragedie în lumea sportului!Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal, Olimpic Cetate Râșnov și agent…

Posted by C.S. Olimpic Cetate Rasnov on Thursday, July 8, 2021

Lovitură de TEATRU! Care a fost ULTIMA DISCUŢIE dintre Elodia şi Cioacă, înainte ca avocata SĂ DISPARĂ

Agentul şef principal de poliţie Mustaţă Ciprian-Constantin a absolvit în anul 1997 şcoala de agenţi de poliţie Câmpina, profil poliţie, fiind repartizat să desfăşoare activităţi în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. Acesta şi-a desfăşurat activitatea în domeniile Ordine publică, Investigaţii criminale, Prevenire, Dispecerat şi personal de serviciu, obţinând doar calificative onorabile pentru întreaga sa carieră de poliţist.