Lovitură de TEATRU! Care a fost ULTIMA DISCUŢIE dintre Elodia şi Cioacă, înainte ca avocata SĂ DISPARĂ

Elodia Ghinescu a dispărut acum 12 ani, dar detalii din ancheta procurorilor continuă să iasă la iveală. Cazul a fost intens mediatizat timp de mulți ani, iar soțul avocatei, fostul polițist Cristian Cioacă, a fost găsit vinovat de omor și condamnat la închisoare. Acum, el se pregăteşte să ceară eliberarea condiţionată.

12 mai 2020, 13:30

Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă în 2007. Cristian Cioacă, soţul avocatei, a sesizat dispariția abia după câteva zile, iar asta a fost doar una dintre numeroasele greșeli făcute de fostul polițist la începutul anchetei. Cu toate că trupul soţiei sale nu a fost găsit, Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare.

BOMBĂ! Ce a scris Elodia în ultimul SMS trimis către Cioacă. Situaţia se schimbă RADICAL

De atunci au apărut foarte multe detalii din dosar, dar unele probe încă sunt știute doar de anchetatori. După mult timp, a apărut în spațiul public și lista completă a convorbirilor telefonice dintre Elodia și Cioacă, purtate de cei doi chiar în ziua dispariției avocatei.

„Elodia e în viaţă!” Motivul pentru care avocata ar sta ascunsă mai bine de 12 ani

Avocata a dat mai multe apeluri în România, dar și în Suedia. În jurul orei 11:40, a primit un apel din Suedia, apoi a sunat-o pe cumnata sa, Ana. Elodia Ghinescu a vorbit apoi cu un bărbat numit Florin Niamțu și ulterior, a apelat un număr din Afganistan. În ultimul apel, avocata a petrecut 2 minute și 11 secunde, scrie SpyNews.

La ora 14:30, Elodia l-a sunat pe Cristian Cioacă, iar la scurt timp, a fost sunată de un coleg al acestuia, angajat la SPP. În ultima conversație avută la telefon, Elodia și Cioacă au vorbit despre divorț. Apoi, avocata a dispărut fără urmă, trupul ei nefiind găsit nici până acum!