De ce a primit Gabriela Cristea critici din partea fanilor. „Ia și un rachiu, că ești obișnuită”

Gabriela Cristea a fost recent criticată de fanii ei internauți deoarece vedeta a ales să mănănce 400 de grame de carne.

10 oct. 2023, 23:32
De ce a primit Gabriela Cristea critici din partea  fanilor. „Ia și un rachiu, că ești obișnuită”

Este bine cunoscut faptul că prezentatoarea TV Gabriela Cristea este activă în mediul online și împărtășește toate aspectele din viața ei personală cu fanii ei. „Dragilor, astăzi nu am avut timp să mă opresc să mănânc sănătos. Așa că … ce credeți că fac eu? Dacă nu am timp să mănânc sănătos, merg și îmi iau shaorma .Dar nu vă grăbiți să mă judecați! Vreau totuși numai carne! 400 de grame! Atât!”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Lacrimi și durere în familia Maiei Morgenstern! Tragedia din Israel s-a abătut și asupra familiei ei: „Nu pot, nu pot să vorbesc”

Cum toate vedetele au în mediul online și simpatizanți și persoane care le condamnă, și cunoscuta prezentatoare se regăsește în aceeași situație. Postarea Gabrielei a atras preponderent reacții negative și urmăritorii au criticat-o pentru alegerea făcută.

Comentarii de tot soiul au apărut la postarea acesteia. Unii au criticat-o pentru că alegerea ei a fost nesănătoasă: „Dar e mult rău 400 grame de carne și nesănătos, după părerea mea, mai ales că o mănânci fără salată … De ce nu ai cerut 200, 300 grame de carne și restul salată fara sosuri și alte condimente că e carnea destul de sărată și condimentată”, în timp ce alții au fost de-a dreptul răutăcioși în afirmațiile făcute: „Cândva erai mai inteligentă, acum nici dacă te străduiești nu-ți iese!”; „Ia și un rachiu că ești obișnuită și după te duci în platoul tv să faci pe diva”.

Citește și: Jador, anunțul care i-a întristat pe fani. „Eu nu o să mai cânt”. Motivul deciziei radicale luate de artist

Pe lângă criticile legate de mâncarea pe care o consumă, prezentatoarea TV a primit critici și legate de felul în care își răsfață fetițele. Fanii au taxat-o recent pentru faptul că le cumpără celor două fetițe, Victoria și Iris, haine, și nu cărți. Dorința Gabrielei Cristea de a petrece timp împreună cu fiica cea mică și de a împărtăși acest moment cu cei care îi urmăresc atent activitatea din mediul online, s-a transformat într-un alt prilej pentru ei de a-i găsi nod în papură. În timp ce unii internauți au criticat-o pentru faptul că a plătit suma de 676 de lei pentru hainele lui Iris, alții îi atrag atenția asupra faptului că nu cumpără cărți de colorat.