Cătălin Botezatu, reacţie bizară după ce a aflat că Oana Zăvoranu divorţează: „O iubesc!”

Cătălin Botezatu a avut o reacție neașteptată, după ce a aflat că Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf.

27 oct. 2023, 10:52
Cătălin Botezatu, reacţie bizară după ce a aflat că Oana Zăvoranu divorţează: „O iubesc!”

Cătălin Botezatu a recunoscut că o iubește pe Oana Zăvoranu și este convins că ei știu ce este mai bine pentru amândoi și că au luat decizia corectă. Totodată, Cătălin Botezatu susține că Oana Zăvoranu este o femeie puternică și este sigur că va trece cu bine peste această perioadă delicată din viața ei.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să pună punct relației lor, după șapte ani de mariaj. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să ajungă la o asemenea decizie, mai ales că relația lor a fost presărată de mai multe despărțiri și împăcări.

Cătălin Botezatu, condamnat la un an de închisoare. Designerul, despre cel mai dificil moment din viața lui: „Am fost la câțiva pași distanță de un cuțit și de a fi omorât”
„Au divorțat? Dacă ea a hotărât să facă asta înseamnă că e mai bine pentru amândoi. Dacă ei îi e bine… eu mă bucur pentru ea, că eu o iubesc pe Oana. Nici nu știu ce s-a întâmplat, ce au făcut cât au fost căsătoriți, deci nu mă bag, dar le respect decizia, pentru că sunt sigur că e mai bine. Dacă pentru ea e bine, atunci e ok, dar ea e puternică”, a declarat designerul la „Xtra Night Show”.

Cât despre Alex Ashraf, Cătălin Botezatu susține că nu îl cunoaște, astfel că nu își poate da cu părerea despre el.

„Nu știu, Oana e o fată minunată… pe băiatul ăsta nu îl cunosc, dar Oana e o fată liberă și rebelă. Pe băiat chiar nu îl cunosc”, a mai spus Cătălin.

Carmen Harra, previziuni dure pentru Oana Zăvoranu
„Situația cu banii era foarte evidentă, eu nu fac decât să o avertizez. Anul acesta e unul foarte greu pentru ea, trebuie să se elibereze și să treacă mai departe. Știința asta nu prea dă greș, iar la ea se trece peste această situația începând din partea a doua din 2024. În 2025 cunoaște pe altcineva și va avea o relație mai stabilă, mai durabilă. Când am greșit, tendința noastră este să facem din nou, am divorțat o dată, facem și a doua oară. ”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

„Eu îi spun să se gândească foarte bine, să-și salveze banii, pentru că are nevoie de ei și să încerce să multiplice ce a rămas. Să se gândească foarte bine pe cine mai aduce în viața ei. Atât timp cât nu-și vindecă rănile cu mama, cele emoționale, atrage în viața ei oameni care o dezamăgesc. Vrăjitoarele la care se duce nu repară acest lucruri. Trebuie să-și dea seama unde a greșit, ca să nu se mai repete situația. Dacă asculta mai mult de ce a spus mama ei, altul era traseul ei, alta era viața ei și era o altă Oana Zăvoranu. Lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat. Sunt anumite lecții, trebuie să învățăm să trecem peste ele, să nu comitem aceleași erori. Datorită persoanei care va veni în viața ei în viitor, i se schimbă percepția de viață, există o maturizare, îi anticipez ceva foarte bun, o schimbare de situație, sunt convinsă că nu o va mai repeta”, a continuat clarvăzătoarea.

Cătălin Botezatu dezvăluie greșelile vestimentare făcute de bărbații din România: „Când îi văd, îmi vine să sparg televizorul și să urlu”