De ce a refuzat Mihai Trăistariu să participe la Survivor România: „Nu-mi place să-mi fac dușmani doar de dragul ratingului”

Mihai Trăistariu spune că a refuzat să participe la Survivor România pentru că nu se mulează deloc pe cerințele producătorilor și a probelor grele.

28 mart. 2023, 10:32
De ce a refuzat Mihai Trăistariu să participe la Survivor România: „Nu-mi place să-mi fac dușmani doar de dragul ratingului”
Mihai Trăistariu, despre motivul pentru care nu a participat la Survivor România

Mihai Trăistariu a explicat de ce nu a participat la Survivor România, chiar dacă în trecut a participat la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Acesta a mărturisit că a fost pus la acel moment de către echipa de producție să se certe cu alți concurenți și să se implice în scandaluri, lucru care nu îl caracterizează.

„M-au sunat de la «America Expres», dar nu m-am dus pentru că am fost în junglă în 2015, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» și mi s-a părut atât de greu, mai ales ca și condiție fizică și din punct de vedere psihic și am zis că nu. Am fost pentru bani și pentru a trăi o dată această experiență. M-au chemat și cei de la «Survivor», da.

M-aș mai duce doar la «Te cunosc de undeva», la show-uri de cântat, nu la din astea cu experimente, cu alergat, cu probe… Să mănânci cine știe ce, să te cerți, pentru că te roagă producătorii să te cerți. Îți cer acest lucru.  Mie așa îmi făceau în junglă, mă luau deoparte și-mi ziceau să fac asta, să-i zic nu știu ce unuia dintre concurenți, ca să fie atmosferă… Iar eu sunt mai liniștit. Mă puneau să mă iau la harță cu cineva. Nu voiam să fiu eu cel care provocam pe cineva. M-am ciondănit, dar doar cât am putut.

Citește și: Mihai Trăistariu, mai sincer ca oricând. Pe cine ar vrea ca parteneră după ce a trecut la muzica de petrecere

Nu sunt făcut pentru astfel de show-uri, nu-mi place să-mi fac dușmani doar de dragul ratingului.O singură dată am avut un mic conflict, dacă se poate numi așa. S-a luat de mine Maria Ciobanu că i-am furat Ciocârlia, acum vreo zece ani, dar ne-am mai întâlnit și nu au fost probleme. O cânt și acum, dar eu am versiunea mea”, a declarat Mihai Trăistariu pentru cancan.ro.

Mihai Trăistariu, despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Mihai Trăistariu a participat în trecut la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, o experiență care l-a pus foarte tare la încercare din cauza provocărilor din timpul celor 10 zile.

„La început a fost o experiență fabuloasă, după care a fost destul de groaznică, în sensul că probele și tot ce am îndurat acolo, m-au determinat să mă cer singur acasă. Din 1 de zile câte sunt în total, eu am ieșit după zece zile și am strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Am rezistat eroic zece zile pentru că așa scria în contract, adică îți luai banii doar dacă rezistai minim zece zile. Nu era stabilit câte un buget pentru fiecare. Dacă plecam după nouă zile, nu luam niciun ban”, a declarat Mihai Trăistariu pentru spectacola.ro.

Citește și: Mihai Trăistariu, siderat după o factură de 3300 de lei: „Voiam să-mi pun panouri, dar am văzut că vom plăti o taxă. Asta m-a scos din sărite, jur!”

Artitul spune că a fost o experiență traumatizantă din cauza căreia s-a confruntat cu depresia și a slăbit foarte mult.

„În alea 10 zile am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme pentru că probleme erau groaznice. Noi mâncam doar o lingură de orez pe zi și o lingură de fasole. Asta era toată mâncarea, în rest ce mai câștigam la probe, câte un cățel de usturoi sau trei prune și le-am împărțit la doisprezece oameni. Era groaznic. Nu aveam dulciuri, nu aveam zahăr și ei ne-au anunțat că nu o să ne dea nimic dulce, iar creierul, în lipsă de zahăr, după câteva zile o ia razna și începeți să vă certați ca chiorii. 

La început am râs, dar după patru zile ajunsesem la niște discuții înfiorătoare. Fiecare avea depresii, începusem să plângem, eu eram retras. Când mă uit acum la filmări, îmi vine să plâng în hohote, că nu mă recunosc. Eram destul de depresiv, eram nervos, mi-am ieșit din fire, mă certam cu oamenii, eu care sunt calm de fel, sunt un om blând și bun. Cu toate astea, acolo nu m-am recunoscut”, a mai spus Mihai Trăistariu.