Mihai Trăistariu, mai sincer ca oricând. Pe cine ar vrea ca parteneră după ce a trecut la muzica de petrecere

Mihai Trăistariu e unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Are o carieră de mai bine de 20 de ani în muzică, iar la Eurovision s-a făcut remarcat de fiecare dată.

20 feb. 2023, 10:38
Mihai Trăistariu, mai sincer ca oricând. Pe cine ar vrea ca parteneră după ce a trecut la muzica de petrecere

Mihai Trăistariu vrea să facă o schimbare pe plan artistic și se gândește să se reinventeze. Artistul a început de curând să cânte muzică de petrecere, după ce tot mai mulți oameni i-au cerut acest lucru.

Trăistariu a mărturisit că a tot fost chemat la evenimente private, la nunți și botezuri și a venit cumva firesc să schimbe stilul melodiilor din repertoriu.

Citește și Mihai Trăistariu este bântuit de fantome! Ce fenomene paranormale s-au întâmplat cu mașina de spălat a artistului: „Fraților, nu mai rezist! E nebunie curată! Jur!”

„Eu am tot fost chemat în ultima perioadă la nunți și la botezuri. De aici pleacă tot. În general, eu am o piesă care este preferată ca dans al mirilor. Oamenii acolo mă întreabă dacă am muzică populară, dacă cânt muzică de petrecere, dacă mai bag o manea. Le-am zis ca manele nu bag, am mai cântat eu așa pe la câte un revelion, dar mai mult la caterincă și din toată chestia asta mi-am dat seama că se cere foarte mult muzică populară, colajele etno, horele și sârbele.

Așa am zis că ar fi bine să îmi fac un album al meu, am mai cântat eu așa câte o piesă, dar așa piese făcute pentru vocea mea nu am mai avut. Deja acesta este țelul, să scot un album sau poate chiar două de muzică de petrecere, macedonești, hore și sârbe. Deja am lansat două piese săptămâna aceasta”, a declarat Mihai Trăistariu.

Cântărețul e pregătit și pentru colaborări cu nume grele din industria muzicală. Acesta a dezvăluit care sunt interpreții de muzică de petrecere cu care i-ar plăcea să scoată piese.

Citește și Mihai Trăistariu vrea să se însoare: „Fata trebuie să ştie gramatică şi să facă o ciorbă”

„Aș cânta cu Theo Rose, cu Vlăduța Lupău și cu Georgiana Lobonț”, a mărturisit Mihai Trăistariu, atunci când i s-a cerut să facă un top trei al artiștilor din lumea muzicii de petrecere alături de care și-ar dori o colaborare.

Printre cei mai populari cântăreți de manele în momentul de față sunt Jador și Tzancă Uraganu. Întrebat ce părere ar avea de o colaborare cu unul dintre ei, Mihai Trăistariu a mărturisit: „Oricine este potrivit. Am mai cântat eu și muzică populară cu Sofia Vicoveanca în duet, dar demult, la o emisiune. Am avut un duet cu Niculina Stoican. Am avut duet cu Nicoleta Voica, dar acestea au fost câteodată, în câte o emisiune și cam atât.

Nu am nicio problemă să cânt cu nimeni. Am cântat și cu Adrian Minune o melodie a mea la o emisiune, am mai fredonat așa pe la revelioane și cu Vali Vijelie și cu Nicu Paleru. Deci eu am mai tatonat terenul acesta și îmi place, iar vocea mea se pliază pe orice și nu îmi e rușine să cânt orice.

Nu știu dacă o să mă axez acum pe manele, dar muzica de petrecere nu înseamnă neapărat manele, înseamnă muzică dansantă. Deci este așteptat oricine este talentat și are un renume”, a spus Mihai Trăistariu pentru WOWbiz.ro.