De ce a sacrificat-o Lucian Onea pe colega de la DNA Ploiesti Giluela Diaconu. Ce înregistrări a dus la Parchetul General

Disperat si maxim de paranoic, Lucian Onea a sacrificat-o pe colega de la DNA Ploiesti Giluela Diaconu, despre activitatea careia a povestit cate in luna si in stele la Parchetul General, scrie ph-online.ro. Tot la Parchetul General, Onea a trimis inregistrari facute in Unitatea de elita de la Ploiesti, din care reiese orice altceva in afara de... nevinovatia sa, mai scrie sursa citată.

RomaniaTV.net
31 iul. 2018, 10:41
De ce a sacrificat-o Lucian Onea pe colega de la DNA Ploiesti Giluela Diaconu. Ce înregistrări a dus la Parchetul General

La cererea de recuzare a Elenei Iordache, procurorul care il ancheteaza acum pentru fapte deosebit de grave, Lucian Onea a depus si o inregistrare din sediul DNA Ploiesti, in care apare numele Giluelei Diaconu. Inregistrarea a fost facuta in timp ce Razvan Alexe ii spune ofiterului de serviciu ca vor iesi la iveala informatii-bomba despre activitatea Giluelei Diaconu intr-un dosar care il viza pe Andrei Volosevici, fostul primar al Ploiestiului. La momentul inregistrarii, Giluela Diaconu era in concediu si, deci, nu a participat la discutie, mai precizează sursa citată.

Redam, mai jos, pasaj din stenograma in care apare numele procuroarei Diaconu:

„Și am rugat să n-o implice pe doamna GILUELA că o are și pe doamna GILUELA. Când ne-a pus pe noi în ăla cu VOLOSEVICI, doamna GILUELA mia dat mie un CD cu niște poze ca să vin eu să-l declar eu la audieri că mi l-a (…) El are înregistrări când vorbește cu doamna GILUELA și când îi spune lu doamna GILUELA „Doamnă, eu am poze, dar nu pot să le aduc eu, că eu … ” și doamna GILUELA spune „Lasă că vorbim cu… cu RĂZVAN să le ia el să le declare, să le nu știu ce, să nu știu ce. Adică, cu alte cuvinte mă pune pe mine să plasez probe în dosarul ăla sau ceva de genul ăsta. El vrea să o compromită pe femeie, înțelegeți dumneavoastră? Ăsta nu poate să îl dea. Eu am văzut tot materialul, el are tot materialul cu înregistrări, Mai are o discuție făcută cu el, are discuțiile tăcute cu mine, cu doamna GILUELA și cu el, are discuțiile despre dosarul cu VOLOSEVICI. Are discuțiile când îl învăța pe el ce să declare, cum îi zice la asta, la …ă … în legătură cu ăsta, cu VOLOSEVICI. Are o altă discuție înregistrată în care sunt eu, pe casetă, eu cu el, cu doamna GILUELA și cu NEGULESCU, când îl înjura NEGULESCU pe TITI PLĂCINTĂ…”.