DE CE a secat lacul din Parcul Drumul Taberei şi când va fi repornită fântâna arteziană

Timp de mai multe zile, lacul artificial din Parcul Drumul Taberei a fost secat. Autorităţile locale anunţă că, în această perioadă, au loc lucrări de reparaţii şi că fântâna arteziană va fi repornită imdiat după finalizarea lor. 

01 iul. 2016, 09:54

Lacul artificial amenajat în parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 a fost lăsat fără apă, timp de câteva zile, din cauza lucrărilor de reparaţii la fântâna arteziană.

„În Parcul Drumul Taberei, apa din lac a fost evacuată pentru reparaţii la fântâna arteziană”, a precizat pentru RomaniaTV.net Primăria Sectorului 6.

Conform sursei citate, lucrările de reparaţii au fost terminate şi urmează ca fântâna arteziană să fie repusă în funcţiune. 

Lucările de reparaţii la fântână şi cele de refacere a hidroizolaţiilor au fost finalizate şi, în urmă cu câteva zile, s-a reînceput umplerea cu apă a lacului. Atunci când apa va ajunge la un nivel corespunzător (în funcţie de debit), fântâna arteziană va fi repornită”, au declarat reprezentanţii administraţiei locale într-un răspuns pentru RomaniaTV.net

Citeşte şi SE CRAPĂ asfaltul în cel mai scump parc din Bucureşti! Cum arată parcul Drumul Taberei, la un an de la inaugurare FOTO

La aproape un an de la redeschidere, după ce a beneficiat de o investiţie uriaşă, de 75 milioane lei, pentru amenajare, parcul Drumul Taberei arată ca după bombardament. Asfaltul de pe aleile de promenadă a început deja să crape. 

Vezi aici Ce au păţit mai mulţi tineri care au fost prinşi scuipând coji de seminţe în parcul Drumul Taberei 

Cazul nu este singular. Indiferent de materialul din care au fost realizate aleile, acesta a cedat şi s-a spart. 

Cele mai multe pagube au fost produse în zonele în care aspersoarele aruncă apă pe alei, în afara spaţiului verde. 

Detalii, aici.