De ce a votat Roberta Anastase împotriva Adrianei Săftoiu

Deputatul PDL Roberta Anastase, singura persoană care a votat în BPN al PDL împotriva numirii Adrianei Săftoiu în funcţia de purtător de cuvânt al partidului, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că argumentele ei au vizat "omul Adriana Săftoiu" şi "speră ca viitorul să le infirme".

09 apr. 2013, 10:18
De ce a votat Roberta Anastase împotriva Adrianei Săftoiu

„Eu mi-am argumentat acest vot în interiorul partidului, argumentele mele au vizat omul Adriana Săftoiu şi sper ca viitorul să infirme poziţia mea de acum”, a spus Anastase.

Ea a evitat să precizeze care au fost argumentele sale în şedinţa BPN al PDL în care s-a decis, la propunerea preşedintelui Vasile Blaga, numirea în funcţia de purtător de cuvânt al PDL a Adrianei Săftoiu.

„Evident că nu am să lansez în spaţiul public, pentru că eu niciodată discuţiile pe care le-am purtat în interiorul partidului nu le-am dus şi în exteriorul acestuia dintr-o raţiune simplă: pentru că, dacă urmăriţi evoluţia mea politică, veţi vedea că au fost momente chiar în care chiar mi-am sacrificat propria imagine pentru a apăra echipa”, a adăugat Roberta Anastase.

Membrii BPN al PDL au decis, luni, cu 49 de voturi „pentru” şi un vot împotrivă, aparţinând Robertei Anastase, ca Adriana Săftoiu să fie purtătorul de cuvânt al PDL.