De ce amantele sunt mai irezistibile decât soţiile. Află de ce cad prada bărbaţii

Atunci cand o femeie este inselata, prima intrebare care ii vine in minte este "Ce are cealalta mai mult decat mine?"

RomaniaTV.net
22 iul. 2015, 09:28
De ce amantele sunt mai irezistibile decât soţiile. Află de ce cad prada bărbaţii

De cele mai multe ori, nimic. Insa barbatii nu insala doar pentru ca intalnesc o femeie mai sexy, ci in cele mai multe cazuri au alte motive.

Iata de ce sunt mai irezistibile amantele decat sotiile:

1. Diversitate

Barbatii sunt vanatori prin felul lor de a fi. Ei isi doresc sa incerce mereu ceva nou, de aceea cad foarte usor in ispita. In cele mai multe cazuri, barbatii nu se implica emotional intr-o relatie extraconjugala, ci sunt impinsi mai mult de curiozitate.

2. Dorinta de a fi altfel

Masculii sunt mereu in competitie cu celalti. Prin aceasta dorinta de a fi altfel, ei isi confirma virilitatatea, ies din decor si scapa de monotonie. Niciodata nu vor renunta insa la stabilitate, caci au aceasta teama de a o lua de la capat. Pentru ei o amanta inseamna doar o iesire din decor, care le demonstreaza masculinitatea in fata celorlati barbati.

3. Setea de pericol

Pentru a simti ca traim avem nevoie si de sentimentul de nesiguranta. Acesta ne ne face sa ne mai responsabili. Adrenalina pe care o simte un barbat prins intr-un triunghi conjugal ii da senzatii noi, care il provoaca si il fac sa isi puna in miscare toate mecanismele cognitive, dar si sa experimentezi senzatii care il pun in pericol.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.