De ce anume fug bărbaţii şi ce îi atrage

Te temi vreodată că, dacă îi arăţi ce simţi, se va îndepărta de tine? Nu eşti singura. Multe femei joacă teatru şi se prefac că nu le pasă pentru a atrage un bărbat şi a-l ţine interesat. Dar adevărul este că nu sentimentele tale şi sinceritatea îl vor speria. Sentimentele pur şi simplu nu pot speria un bărbat, dar ce faci tu datorită lor este important.

RomaniaTV.net
16 sept. 2012, 07:58
De ce anume fug bărbaţii şi ce îi atrage

Cum poţi să îl faci să se îndepărteze de tine

Cea mai sigură metodă de a face un bărbat să se îndepărteze de tine (de tot) este să fii prea speriată tot timpul în legătură cu relaţia, să fii prea linguşită, să ai mereu pretenţii şi nemulţumiri şi să exagerezi cu suspiciunile. Temerile tale vor deveni astfel realitate. Asta pentru că odată ce în subconştient tu crezi că ceva este adevărat, tinzi să găseşti peste tot dovezi care susţin acest lucru. În acest caz devine realitate pentru că anxietatea te va face mai puţin atractivă.

Adesea, problemele de cuplu nu necesită neapărat un răspuns, ci necesită o schimbare de mentalitate. Schimbă-ţi gândirea negativă şi vei preveni problemele înainte ca ele să apară şi să denatureze.

De ce este atras un bărbat

Un bărbat se aşteaptă ca o femeie care îl place să se simtă bine în compania lui. Dacă eşti mereu stresată, îngrijorată sau nefericită când eşti cu el, oricare ar fi motivul, îl vei face să se simtă stânjenit.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Vezi şi Complimente pe care femeile le pot face bărbaţilor