Securitate DRACONICĂ la casa lui Iohannis din Sibiu. Şi ghivecele cu flori ale Primăriei reprezintă un PERICOL

Strada pe care Klaus Iohannis locuiește în Sibiu, alături de soția sa, este una dintre cele mai curate din oraș. Pe fiecare stâlp au fost puse ghivece de flori, dar pe cel din faţa casei preşedintelui acestea lipsesc.

24 iul. 2015, 06:34
Securitate DRACONICĂ la casa lui Iohannis din Sibiu. Şi ghivecele cu flori ale Primăriei reprezintă un PERICOL

Pe strada Bâlea, unde locuiesc Klaus Iohannis şi soţia sa, în Sibiu, au fost montate ghivece cu flori pe stâlpii de iluminat public. Zeci de ghivece cu mușcate „colorează” atmosfera pe strada președintelui. Florile lipsesc însă chiar din fața casei lui Iohannis. Şi nu pentru că ar fi fost furate, ci pentru că, la câteva zile după această operațiune SPP a cerut ca ghiveciul să fie înlăturat, scrie libertatea.ro.

Motivul ar fi fost, potrivit sursei citate, faptul că, la fiecare câteva zile, o maşină cu braţ telescopic ridică un angajat al Primăriei până la nivelul florilor pentru a uda muşcatele din ghivece. Operaţiunea a fost considerată o posibilă problemă de securitate de ofiţerii SPP care asigură paza locuinţei din Sibiu a familiei Iohannis, deoarece angajatul care uda florile s-ar fi putut uita nestingherit în curtea președintelui.

Municipalitatea sibiană nu a confirmat, dar nici nu a infirmat motivul pentru care ghiveciul de pe stâlpul din faţa casei lui Klaus Iohannis a fost demontat.

Citeşte şi CARMEN IOHANNIS va purta ţinutele unui nou designer