De ce au divorțat, de fapt, Andreea Marin și Ștefan Bănică: „Din afară, aveam viaţa perfectă. Dar în mine era un zbucium continuu”

De ce au divorțat, de fapt, Andreea Marin și Ștefan Bănică. Cei doi au format unul dintre cele mai admirate cupluri din România și părea că povestea lor de dragoste avea să dureze până la adânci bătrâneți. Ei bine, lucrurile nu au stat deloc așa cum se așteptau fanii. Chiar dacă au o fată împreună, la un moment dat, au decis să meargă pe drumuri separate.

27 dec. 2023, 22:55
De ce au divorțat, de fapt, Andreea Marin și Ștefan Bănică: „Din afară, aveam viaţa perfectă. Dar în mine era un zbucium continuu”
De ce au divorțat, de fapt, Andreea Marin și Ștefan Bănică

De ce au divorțat, de fapt, Andreea Marin și Ștefan Bănică. Nu doar povestea de dragoste a stârnit curiozitatea fanilor, ci și divorțul lor. Deși nimeni nu se aștepta la asta, se pare că finalul a fost inevitabil.

Citește și: Andreea Marin, mărturisiri despre relația de șase ani cu bărbatul iubit, Adrian Brâncoveanu: ”Ne-am cunoscut în momente dificile, poate că durerea ne-a unit”

De ce au divorțat, de fapt, Andreea Marin și Ștefan Bănică

De obicei, Andreea Marin este foarte discretă cu viața ei personală și a stat mereu departe de scandaluri. Dar, acum, a simțit nevoia să își deschidă sufletul în fața fanilor.

Fosta prezentatoare de la ”Surprize, surprize” a recunoscut că mariajul cu Ștefan Bănică Jr. nu a fost deloc unul benefic pentru starea ei psihică. Era în depresie, iar singura metodă de a scăpa de asta a fost să divorțeze.

Eram nefericită! Eram bolnavă, pentru că depresia este o boală, să o recunoaştem. Aveam insomnii, mă trezeam plângând fără motiv. Din afară, aveam viaţa perfectă. Dar în mine era un zbucium continuu.”, a spus Andreea Marin în podcastul lui Mihai Morar.

De-a lungul timpului, s-a zvonit că artistul ar fi fost agresiv cu Andreea. Ba mai mult, ori de câte ori ar fi adus în discuție subiectul legat de despărțire, Ștefan Bănică o obliga să semneze fel de fel de convenții.