Află de ce cifra disciplinei te învaţă să spui NU

Ţi-ai propus ca în Noul An să te pui pe tine mai des pe primul loc, însă te găseşti adesea în situaţii în care ţi-e greu să refuzi? Numerologia te poate învăţa să te întelegi mai bine şi să gestionezi astfel de situaţii încât să ieşi în câştig.

RomaniaTV.net
08 ian. 2015, 13:50
Află de ce cifra disciplinei te învaţă să spui NU

Pentru a descoperi ce te impiedica sa refuzi politicos atunci cand stii ca situatia nu te avantajeaza, ai nevoie de cifra destinului. Pentru a o calcula, foloseste data nasterii astfel:

Daca ziua de nastere este formata din doua cifre, aduna-le pana cand obtii un numar format dintr-o singura cifra.

Exemplu, daca esti nascuta pe 11 noiembrie 1985: 1+1= 2

Tine minte cifra aferenta zilei de nastere si continua in acelasi cu luna in care te-ai nascut.

In cazul exemplului nostru, luna noiembrie (11) se reduce tot la: 1+1=2

Anul nasterii trebuie si el simplificat, pentru a obtine un numar cu o singura cifra.

Citeşte şi  Sex şi numerologie: Ce parteneri ţi se potrivesc, în funcţie de data naşterii

In cazul exemplului nostru, anul 1985 se reduce astfel: 1+9+8+5=23 2+3=5

La final, aduna cifrele aferente zilei, lunii si anului nasterii, pana cand ajungi la un numar de o singura cifra.

In cazul exemplului ales, procedam astfel: 2+1+5=8

Prin urmare, cifra destinului persoanei nascute pe 11 noiembrie 1985 este 8.

Dupa ce ti-ai aflat cifra destinului, descopera de ce iti este atat de greu sa spui NU si cum sa depasesti aceasta problema.

Citeşte şi  Numerologie 2015: Previziuni pentru dragoste, cariera şi bani

Cifra 1

A spune „nu” te pune in dificultate din cauza problemelor legate de increderea in sine. Pe de o parte, sa refuzi ar putea deveni o pasiune pentru tine, tocmai pentru ca ar putea trada ceva mai multa incredere in sine decat ai de fapt. Pe de alta parte, cu un nivel scazut de incredere in sine, independenta nu este tocmai punctul tau forte, iar tendinta de a depinde de cei din jur te face sa iti fie frica sa ii refuzi.

Aminteste-ti ca ai o identitate unica, asa ca descopera ceea ce te diferentiaza de ceilalti si asuma-ti independenta, pe calea spre a deveni un lider de temut. Doar asa vei reusi sa spui „nu” si sa dormi bine noaptea.

Cifra 2

Ti-e extrem de greu sa spui „nu”, intrucat esti sensibila si cea mai vaga urma de posibil conflict te poate determina sa te conformezi fara sa cracnesti. In astfel de situatii trebuie sa iti amintesti ca a fi diplomat nu inseamna sa-ti calci pe inima de fiecare data, ci sa spui „nu” cu gratie, tact si demnitate.

Ai tendinta de a-ti adapta identitatea in functie de cei din jur, insa e timpul sa-ti dai seama care iti sunt limitele si sa le impui. Stabileste linii clare si foloseste diplomatia ca scut.

Citeşte şi  Numerologie: Cifra inimii lui te ajută să îl seduci de la prima întâlnire

Cifra 3

Sa spui „nu” te pune in dificultate fiindca ai tendinta de a gandi prea mult si de a analiza excesiv orice situatie. Filmul se deruleaza in mintea ta de zeci de ori, pana incepe sa te doara capul. Vrei sa le faci pe plac celorlalti, vrei sa vezi problema din toate unghiurile, in ciuda faptului ca ai, la randul tau, opinii de neclintit.

Atragi, totusi, in jurul tau, oameni care te vad ca fiind moale si profita de firea ta darnica. Incearca sa te exprimi mai des si mai bine, astfel incat sa poti ajunge sa tragi aer in piept si sa spui „nu”, in loc sa cantaresti fiecare argument pana ajungi sa faci tot cum vor altii.

Descopera celelalte cifre pe feminis.ro.