De ce divorţează Dorinel Munteanu. Cu cine ar fi avut o relaţie fostul fotbalist

Divorțul lui Dorinel Munteanu (47 de ani) de Simona, femeia alături de care a împărțit și bune, și rele, vreme de aproape trei decenii, și care i-a dăruit o fată, Bianca (24 de ani), a readus în discuție blestemul Generației de Aur. Cei mai mulți dintre tricolorii de glorie, în frunte cu Stelea, Petrescu, Selymes, Belodedici, Balint și Hagi, au rupt legăturile cu femeile de care s-au îndrăgostit și care i-au însoțit la primele ieșiri în străinătate.

28 dec. 2015, 12:21
De ce divorţează Dorinel Munteanu. Cu cine ar fi avut o relaţie fostul fotbalist

În cazul lui „Munti”, situația familială scârțâia de mai mult timp și anunța ruptura, scrie libertatea.ro. Fără contract după despărțirea de Astra Giurgiu, fostul fotbalist de la Metalul Bocșa, FCM Reșița, FC Olt, Inter Sibiu, Dinamo, Cercle Bruges, FC Köln, Wolfsburg, Steaua, CFR, FC Argeș, Vaslui și de la „U” Cluj s-a retras la Reșița, fiind preocupat de partide de vânătoare și de petreceri alături de prieteni.

Citeşte şi Dorinel Munteanu, condamnat la 8 LUNI de ÎNCHISOARE

Un exemplu de seriozitate în trecut, atitudine fără de care nu ar fi putut avea o carieră impecabilă (1991-2007 la națională, 134 de convocări și 16 goluri), Dorinel s-a metamorfozat, peste noapte, într-un personaj negativ.

Ionel Ganea, ani la rând coleg de cameră cu „Neamțul” la prima reprezentativă, a răbufnit și a dezvăluit că acesta nu a fost niciodată un sfânt, așa cum îl credeam cu toții, ci a ales prietenia paharului încă din perioada în care era fotbalist. Iar această legătură ar fi fost întărită, nicidecum slăbită, în ultima perioadă. „Bea până se pișa pe el! Mergea cu lăutarii la băutură prin București. Venea în cantonament rupt de beat!”, l-a făcut praf „Ganezul”.

Are dosar penal

Dorinel Munteanu a fost condamnat, la finalul lunii octombrie, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului. Conform datelor deţinute de portalul intanţelor de judecată, magistraţii au stabilit „pedeapsa de opt luni închisoare în sarcina inculpatului Munteanu Dorinel Ionel sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi au suspendat aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de doi ani, perioadă în care acesta nu are voie să conducă.

Incidentul în urma căruia fotbalistul a intrat în belele ar fi avut loc în urmă cu patru ani. Asta înseamnă că faptele lui de „haiducie” datează de mai mulți ani.

Dacă este adevărat, înseamnă că Dorinel Munteanu a comis respectiva faptă în perioada în care era antrenor la Oţelul Galaţi, înainte sau după câştigarea campionatului.

Citeşte şi Divorţul anului în sportul românesc. Un fotbalist al Generaţiei de Aur se desparte, după 27 de ani de căsnicie

După ce divorțul de Simona a intrat pe rolul instanțelor, s-a speculat că Dorinel Munteanu ar avea o relație cu soacra lui Daniel Oprița. Varianta pare greu de crezut, fantezistă, fiindcă mama Nadiei Oprița are peste 50 de ani.