De ce e bine să pui o monedă în bradul de Crăciun. Tradiţia veche de sute de ani

O altă tradiție spune că în vârful bradului de Crăciun ar trebui pusă o stea. Aceasta amintește de steaua care i-a călăuzit pe magi până în Betleem.

23 dec. 2021, 06:04
De ce e bine să pui o monedă în bradul de Crăciun. Tradiţia veche de sute de ani

Bradul de Crăciun nu lipsește din nicio casă, iar în fiecare an, oamenii se întrec în decorațiuni care mai de care mai sofisticate. Iată de ce e bine să pui o monedă în bradul de Crăciun și ce înseamnă, de fapt, această tradiție.

Împodobirea bradului este una dintre cele mai frumoase tradiții care se leagă de perioada sărbătorilor de iarnă. Artificial sau natural, mai mic sau foarte înalt, bradul de Crăciun este un simbol al sărbătorii Nașterii Domnului.

Se spune că printre decorațiunile pe care oamenii le aleg pentru a împodobi bradul ar trebui să se numere și o monedă. De ce e important să pui un bănuț în bradul de Crăciun și ce simbolizează acest lucru?

Motivul pentru care e bine să agăți o monedă în brad. Dacă în trecut oamenii împodobeau bradul de Crăciun cu dulciuri, mere, nuci sau covrigi, acum există adevărate tendințe atunci când vine vorba despre împodobirea bradului de Crăciun.

Rețeta care va înnebuni orice gospodină de Crăciun. Cum să faci șorici de porc crocant la cuptor!

În funcție de preferințe, pomul de Crăciun poate fi împodobit într-o sigură culoare sau într-o combinație de culori, existând globuri multicolore care fac posibil aproape orice design.

Deși împodobirea bradului ține foarte mult de gusturile fiecărei persoane în parte, există o tradiție veche de sute de ani pe care unii oameni o respectă chiar și în zilele noastre. Ei bine, se spune că este bine ca printre globuri și beteală, oamenii să pună în brad o monedă.

Ne-am recuperat Crăciunul! Parlamentul European a respins definitiv ghidul care recomanda interzicerea cuvântului „Crăciun”

Aceasta ar trebui înfășurată într-o hârtie și legată cu ață roșie. Tradiția spune că cei care pun o monedă în pomul de Crăciun vor avea parte de un an nou plin de bucurii, înfloritor și cu foarte multe realizări. Astfel, pusă în bradul de Crăciun, moneda va atrage norocul și bogăția în casă și le va aduce celor care locuiesc în ea fericire și stabilitate în special din punct de vedere financiar. altă tradiție spune că în vârful bradului ar trebui pusă o stea. Aceasta amintește de steaua care i-a călăuzit pe magi până în Betleem.

Se crede că bradul ar trebui decorat și cu clopoței. Aceștia sunt un simbol al optimismului și al bucuriei, astfel că cei care îi vor folosi pentru a decora bradul vor atrage energiile pozitive în casele lor.