De ce este bine să ai relaţii extraconjugale

Credeai că o să auzi vreodată că o relație extraconjugală poate să fie benefică pentru tine sau chiar să îți salveze căsnicia? În ciuda tuturor lucrurilor pe care le-ai învățat până acum despre relații, adevărul este că lucrurile nu sunt întotdeauna albe sau negre și există și o zonă gri a legăturilor amoroase, un teritoriu mai puțin explorat, care merită atenția noastră. Deși suntem învățați să credem în iubirea perfectă, ca în basme, relațiile nu sunt nici pe departe atât de simple, iar o aventură nu este întotdeauna un lucru rău.

RomaniaTV.net
14 nov. 2016, 09:47
De ce este bine să ai relaţii extraconjugale

Deși nu sunt încurajate, există anumite situații în care relațiile conjugale pot chiar să salveze o căsnicie sau, cel puțin, dacă nu o salvează, ajută oamenii să treacă mai departe și să aibă curajul de a ieși dintr-o relație toxică. Psihologii ne îndeamnă să nu ne mai condamnăm în mod absolut și să încercăm să privim problema dintr-o nouă perspectivă, care să ne permită să ne salvăm pe noi înșine atunci când căsnicia devine atât de șubredă, încât se ajunge la adulter.

Citeşte şi  Mituri despre relaţii care îţi pot ruina căsnicia

În mod surprinzător, conform statisticilor recente despre infidelitate, adulterul nu mai este una dintre principalele cauze ale divorțului, ci a început ușor, ușor să fie acceptat, poate și pentru că trăim într-o lume plină de tentatii, în care putem lega foarte ușor relații în mediul digital.

Citeşte mai mult pe divahair.ro