De ce este bine să pui ceapă pe tâlpi, înainte de somn

Puține persoane știu că de sănătatea tălpilor noastre este legată sănătatea întregului organism. Atunci când tălpile au diferite probleme, trebuie să știi faptul că tot corpul are de suferit.

RomaniaTV.net
19 ian. 2019, 20:21
De ce este bine să pui ceapă pe tâlpi, înainte de somn

Fie că este vorba despre tălpi crăpate sau de alte probleme ale picioarelor, intervine o stare de disconfort și nu numai atunci când nu avem mereu grijă de picioarele noastre. În timpul iernii, acestea pot suferi din cauza frigului, dar și din cauza șosetelor groase.

Mulți oameni știu că talpa picioarelor noastre are puncte de acces directe și puternice conectate la organele interne din corpul nostru. În medicina chineză, aceste puncte sunt numite meridiane și sunt căi spre toate organele din corpul nostru.

Există și multe persoane care sunt sceptice și nu au încredere în această medicină. Cu toate acestea, oamenii care înțeleg medicina chineză sunt conștienți de faptul că sistemul de meridian este strâns legat de sistemul nostru nervos. De mii de ani, chinezii și nu numai folosesc aceste practici pentru a fi sănătoși.

Multe terminații nervoase sunt situate pe picioare (aproximativ 7000 de meridiane) și pot fi conectate direct la mai multe organe. Ele funcționează ca niște circuite electrice puternice în corpul nostru și dacă sunt activate, atunci pot crea o stare de bine în tot corpul.

Din cauza faptului că purtăm pantofi, aceste meridiane nu pot fi activate, iar specialiștii în medicina chineză încurajarea folosirii acupuncturii pentru activarea lor. Acupunctura și acupresura sunt sunt excelente pentru încurajarea nervilor sau a meridianelor.

De aceea, se recomandă să mergem desculți, deoarece acest lucru va stimula meridianele care se află pe tălpi. Însă această stare de bine se poate obține și altfel.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com