De ce este bine să te împărtăşeşti în Prima Zi de Paşte

Tot mai multe persoane aleg să se împărtășească atât în Postul Mare cât mai ales în prima zi de Paște. Dar oare câte dintre aceștia știu cât de mare însemnătate are acest lucru pentru viața lor?

28 apr. 2019, 09:28
De ce este bine să te împărtăşeşti în Prima Zi de Paşte

În acest fel ne unim cu Hristos

De ce trebuie să ne împărtășim, intreaba secretele.com. Pentru că doar în acest fel ne putem elibera sufletul de păcate și ne protejăm corpul de toate relele.

Citeşte şi Bătaie între români, Live pe Facebook, în noaptea de Înviere, la o biserică din Birmingham VIDEO

Dar orice credincios are datoria să se împărtășească în toate posturile, dar mai ales în Postul Paștelui. „Cel ce mănâncă Trupul Meu și bea Sângele Meu are viață veșnică și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi”.

Acestea au fost cuvintele Mântuitorului. Numai că nimeni nu poate primi sfânta împărtășanie dacă nu ține post, nu se roagă și nu este plin de credință și smerenie.

Nu uitați că înainte de a vă împărtăși, trebuie să vă spovediți și să mărturisiți preotului duhovnic toate păcatele pe care le aveți, pentru ca Mântuitorul să vă poată ierta.

Iar spovedania trebuie făcută cu multă umilință. Cât privește împărtășania în prima zi de Paște, dacă vă veți uni atunci cu Mântuitorul, vă veți definitiv viața în bine și toate relele se vor spulbera.