De ce este Carmen Harra singură. În urmă cu 11 ani i-a murit soţul: „Aici e defectul viziunilor mele”

De ce este Carmen Harra singură. De unsprezece ani, clarvăzătoarea nu s-a mai apropiat de niciun bărbat şi nici nu a permis vreunui să o curteze. Vedeta a explicat care este motivul pentru care preferă să rămână la acest statut.

31 aug. 2021, 13:33
De ce este Carmen Harra singură. În urmă cu 11 ani i-a murit soţul: „Aici e defectul viziunilor mele”
De ce este Carmen Harra singură

De ce este Carmen Harra singură. Virgi, soțul ei, a murit la 59 de ani, din cauza cancerului la plămani, iar prezicătoarea a știut tot timpul că îl va pierde pe bărbatul iubit mai devreme decât se aștepta toată lumea.

Citeşte şi: Câţi dolari câştigă Carmen Harra pe oră. Vedeta şi-a dezvăluit onorariul: „La mine venea Jennifer Lopez”

De ce este Carmen Harra singură

Carmen Harra a prevăzut moartea soțului ei, chiar de la căsătorie și a trebuit să trăiască 27 de ani cu aceste viziuni. Aceste puteri paranormale o împiedică să primească un alt bărbat în viața ei și a ales să stea singură, să se focuseze pe alte lucruri.

Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere, caut ceva care să reziste și nu am găsit încă ce căutam eu. Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac și îi las să mă mintă.

L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. 

Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, in calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani.

Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a murit, eu i-am spus, ‘Vezi că pe plămânii tăi este o problemă’. Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba„, a declarat Carmen Harra.