De ce este important să îţi faci timp pentru a face sex

Partidele de sex sunt o parte importantă a unei căsnicii fericite. În plus, sexul este bun şi pentru sănătate. Sexul regulat are multe beneficii asupra sănătăţii, de la arderea caloriilor şi îmbunătăţirea sănătăţii inimii, până la reducerea nivelului de stres şi a presiunii arteriale, creşterea imunităţii şi îmbunătăţirea imaginii de sine. Cu toate acestea, din cauza vieţii aglomerate, sexul se găseşte pe ultima poziţie în lista de priorităţi a cuplurilor. Însă cu puţină atenţie, poate fi mutat înapoi în primele poziţii. Iată ce ar trebui să faci pentru a reuşi acest lucru:

14 feb. 2013, 20:51
De ce este important să îţi faci timp pentru a face sex

1. Aranjaţi o întâlnire

Daca tu si iubita ta nu ati facut deloc dragoste in aceasta luna, atunci poate spontaneitatea nu este pentru voi. Alegeti o data cand va convine amandurora. Insemnati o in calendar cu o inima mare rosie in jurul ei.

 

2. Construiţi anticipaţia

Pentru femei, preludiul incepe cu mult inainte ca voi sa intrati in dormitor. Foloseste timpul pana la data in care veti face amor pentru a construi anticipatia:

– giugiuliti-va pe canapea cand va uitati la televizor;

– tineti-va de mana, imbratisati-va mai des si sarutati-va inaite de a adormi, daca ati renuntat la acest obicei;

– suna-ti iubita si spune-i ca abia astepti sa vina ziua Z;

– trimite-i sms-uri sexy;

– poti sa-i lasi si biletele de amor in locurile ei preferate, pe oglinda din baie, in geanta pe perna etc.

 

3. Intra în starea potrivită

Ei bine, da doamnelor exact asta ar trebui sa faceti. Nu este nevoie ca de la inceput femeia sa se afle intr-o stare sexy ci doar sa gasesca o modalitate de a o accesa. Femeile au nevoie de timp sa treaca de la rolul de mama la cel de sotie. Tocmai de aceea barbatul ar trebui sa faca ordine in bucatarie si sa duca copii in la culcare in timp ce sotia lui va face o baie relaxanta. In plus, exista suficiente studii care demonstreaza faptul ca barbatii care fac treburi gospodaresti sunt un fel de afrodisiac pentru femei.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro