De ce este recomandat să pui folie de aluminiu direct pe grilajul cuptorului

Nu este nimic mai plăcut decât să înveți cum să refolosești micile obiecte din gospodărie. Ei bine lista de mai jos conține mai multe metode prin care să folosești altfel, obiectele pe care le foloseai până acum doar cu un singur scop.

11 aug. 2017, 19:37
De ce este recomandat să pui folie de aluminiu direct pe grilajul cuptorului

1. Suport pentru depozitarea pastei de dinți. Dacă nu ai suficient spațiu în baie, atunci trebuie să găsești metode diferite prin care să depozitezi anumite obiecte. Ia o bucată de bandă dublu adezivă și lipește-o pe tubul de pastă de dinți, după care, lipește tubul, cu susul în jos, pe faianță. Ori de câte ori vrei să pui pastă de dinți, trebuie doar să deschizi capacul tubului și să apeși pe el, potrivit secretele.com.

2. Desfundă fără efort. Iarăși ți s-a înfundat chiuveta? Dacă da, nu te gândi să plătești un instalator, pentru că poți rezolva chiar tu problema. Ai nevoie de oțet și bicarbonat de sodiu. Pune bicarbonatul pe scurgere, după care toarnă oțet. Reacția chimică va curăța orice murdărie rămasă pe țeava de canalizare. La final, dă drumul la apă fierbinte, vei vedea cum chiuveta ta absoarbe din nou totul.

3. Curăță ușor grilajul cuptorului. Dacă folosești des cuptorul, probabil că ești familiarizată cu toate urmele de grăsime sau resturile alimentare care se depun pe grilajul acestuia. Ei bine, de ce să combați, când poți să previ. Pune o folie de aluminiu pe grilaj, înainte să introduci tava în cuptor, iar la final doar îndepăreteaz-o. Gata, cuptorul arată ca la început. Același lucru îl poți face și pe aragaz.

Citeşte şi A amestecat 3 ingrediente IEFTNE şi a curăţat perfect aragazul