De ce este RISCANT să faci autostopul. Vezi ce au păţit trei tineri care voiau să ajungă la Sibiu

Trei tineri din Făgăraş, cu vârste între 19 şi 22 de ani, au fost bătuţi, ameninţaţi cu cuţitul şi tâlhăriţi, după ce au urcat într-o maşină pe care au oprit-o la autostop, cei trei fiind apoi abandonaţi între localităţile Cincşor şi Cincu.

RomaniaTV.net
27 dec. 2012, 13:28
De ce este RISCANT să faci autostopul. Vezi ce au păţit trei tineri care voiau să ajungă la Sibiu

Cei trei tineri au făcut autostopul, miercuri dimineaţă, în jurul orei 06.00, pe strada Doamna Stanca din Făgăraş, cu intenţia de a ajunge cu o maşină de ocazie la Sibiu, potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Tinerii au fost luaţi de un autoturism în care se aflau alţi trei tineri. La ieşirea din Făgăraş, spre Voila, tinerii luaţi la ocazie au fost ameninţaţi cu un cuţit şi loviţi cu palmele de către persoanele din autoturism.

„Din localitatea Voila, conducătorul autoturismului a schimbat direcţia de mers, îndreptându-se spre Cincu, iar între localităţile Cincşor şi Cincu, tinerii au fost deposedaţi prin violenţă de două telefoane mobile şi suma de 200 lei găsită asupra lor, după care au fost abandonaţi în apropierea D.J.105”, a spus Naghi.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor făcute de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Făgăraş şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Voila, cu sprijinul colegilor din IPJ Sibiu, după numai câteva ore de la sesizare poliţiştii i-au prins, la domiciliile lor, pe suspecţii în acest caz, doi tineri de 16 şi 18 ani din Cincu, judeţul Braşov, şi un tânăr de 23 ani, din Bruiu.

„Pentru minor, Parchetul Făgăraş a emis ordonanţă prin care s-a dispus interzicerea de a părăsi localitatea de domiciliu, pentru 30 de zile, iar ceilalţi doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti şi prezentaţi Judecătoriei Făgăraş, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pe 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi complicitate la tâlhărie. Poliţiştii au reuşit recuperarea celor două telefoane, precum şi a sumei de 105 lei, bunuri care au fost restituite victimelor tâlhăriei”, a mai spus sursa citată.