De ce folosim tratamente cu Botox?

Vedete precum Gwyneth Paltrow, Courteney Cox, Demi Moore şi chiar şi Kim Kardashian au recunoscut că au apelat la tratamente cu Botox. Altele, însă, nu au ştiut când să se oprească şi şi-au distrus chipul. Ca orice tratament minune, şi toxina botulinică are avantaje şi dezavantaje.

RomaniaTV.net
22 ian. 2014, 10:40
De ce folosim tratamente cu Botox?

Cat cheltuiesc vedetele pe tratamentele de beauty si ingrijire?

La ce foloseşte? Botoxul este utilizat pentru a remedia probleme de ordin estetic, dar şi medicale. Muşchi slăbiţi, riduri, zbateri incontrolabile ale ochiului, transpiraţie excesivă, dureri cronice, migrene, toate acestea şi multe altele îşi pot găsi astfel rezolvarea.

Cântăreţul John Mayer a recunoscut că a făcut tratament cu Botox pentru a-şi remedia problemele medicale. Acesta a suferit deja 2 operaţii la corzile vocale înainte de a începe să îşi injecteze toxina, pentru a-şi odihni corzile vocale timp de câteva luni şi pentru a evita o nouă operaţie. Din fericire, Mayer şi-a revenit şi este un nou om – spune el – în urma repausului vocal, dificil de suportat.

Afinele, botox delicios

Începutul. După numeroase experimente realizate în anii 70-80 de către un oftalmolog, toxina botulinică a fost consderată sigură în tratamentul strabismului. În urma studiilor ulterioare, la începutul anilor 90, oftalmologul canadian Jean Carruthers a observat efectele secundare benefice ale tratamentului cu Botox, şi anume diminuarea ridurilor de pe fruntea pacienţilor săi.

Citeste istoria tratamentelor cu botox pe Cosmopolitan.ro.