De ce-i sperie pe bărbaţi ziua de 8 Martie

De 8 Martie, fiecare femeie, mamă, bunică, bonă ori profesoară merită recunoştinţa celor pe care-i iubeşte, îngrijeşte ori educă în fiecare zi.

RomaniaTV.net
06 mart. 2014, 11:43
De ce-i sperie pe bărbaţi ziua de 8 Martie

8 Martie ar trebui sa fie o zi a privilegiului, nu o zi a obligatiei, o zi a privilegiului de a-si arata o data in plus dragostea, recunostinta si aprecierea pe care le au fara de „femeile” din viata lor, fie ele mame, sotii, fiice, surori, soacre etc.

Citate si mesaje de 8 martie

Din pacate, multi dintre ei se simt constransi de aceasta sarbatoare. Pe de-o parte din cauza fobiei pe care o au cei mai multi dintre ei in ceea ce priveste shoppingul, pe de alta parte, din cauza aspectelor concrete pe care sarbatoarea le implica: bani, timp, idei de cadouri femeiesti.

Poezie de 8 martie pentru mama

Daca la toate acestea se mai adauga si faptul ca pe lista sarbatoritelor se afla printre femeile apreciate si obligatii, atunci chinul este complet. 8 Martie devine o zi nefasta, o zi de exploatare a barbatului. Si apoi daca dispare bucuria de a darui, va disparea si bucuria de a primi, iar sarbatoarea isi va pierde seminificatia.

Afla mai multe despre cum vad barbatii ziua de 8 martie pe mami.ro.