Dezvăluiri: De ce îşi refac studentele arabe VIRGINITATEA înainte să plece din România

Studentele din ţările arabe, care vin să-şi repare himenul înainte de a pleca la casele lor, au devenit principalele cliente ale ginecologilor români. Refacerea virginităţii este solicitată şi de româncele educate şi cu bani, spun medicii, cea mai vârstnică dintre acestea având 33 de ani.

27 nov. 2013, 11:19
Dezvăluiri: De ce îşi refac studentele arabe VIRGINITATEA înainte să plece din România

Deşi rămâne un subiect tabu, refacerea virginităţii, sau himenoplastia, este practicată destul de des în ţara noastră, scrie ziarulring.ro. Printre străinele care apelează cel mai des la acest procedeu se află studentele din ţările arabe.

„Acestea vin să-şi repare himenul înainte de a pleca acasă. Vin însă şi multe românce cu bani şi educate. Cea mai în vârstă pe care o ştiu eu avea 33 de ani şi cea mai mică, 19 ani. Motivaţiile nu sunt legate de presiunile familiale. Vin că vor ele, este, pe de o parte, o metodă de a uita ce a fost înainte şi, pe de altă parte, vor retuşul perineal pe zona de relaţii sexuale pe care le au cu noul partener. Mai concret, femeile vor să fie altfel pentru un nou partener, să fie mai ciudat, să zicem, e o plăcere sexuală pe care o simt la ruperea himenului”, a spus Gabriel Lemnete, medic ginecolog la Maternitatea Polizu din Bucureşti.