De ce îţi pun selfie-urile viaţa în PERICOL

Decesele cauzate de selfieuri sunt mai frecvente decât atacurile rechinilor. Întrebați pe cineva care este cea mai mare mare preocupare a acestora atunci când își fac un selfie, iar răspunsurile ar putea fi obținerea unei încadrări perfecte, alegerea filtrului sau lumina.

04 apr. 2017, 13:01
De ce îţi pun selfie-urile viaţa în PERICOL

Unii ar putea fi catalogați în secta Narcisiștilor societății, împreună cu Kim Kardashian și clanul Jenner, scrie tasta.ro. Dar nimeni nu este preocupat de siguranță. Atât de mult încât că noile statistici dezvăluie că decese cauzate de selfieuri nu sunt doar în creștere ci la un nivel foarte ridicat.

Citeşte şi Majoreta unui liceu a MURIT în timp ce încerca să-şi facă un selfie. Cât de frumoasă era FOTO

În acest an până în prezent, mai multe persoane au murit în timp ce își făceau un selfie decât din cauza atacurilor de rechin. 12 decese din prima cauză față de opt pentru cea din urmă. Deși poate fi o veste încurajatoare pentru surferi și scafandri de mare adâncime, este de rău augur pentru populația generală. Peste 300 de milioane de încărcări totale Instagram au fost în prezent etichetate ca #selfie, în timp ce un studiu recent a arătat că, în medie, petrecem cinci ore pe săptămână să ne imortalizăm. Unele decese cauzate de autoportrete apar în cazuri extreme, dar altele sunt aparent doar cauzate de neglijență . În ianuarie, trei tineri au fost uciși de un tren de viteză în India, în timp ce se fotografiau pe șine, în timp ce un student australian se crede că a murit la începutul acestei luni în timp ce încerca să facă un selfie pe marginea crestei Trolltunga din Norvegia, cazând de la 700 metri.

Citeşte şi A agăţat o tipă şi a rugat-o să îi trimită o fotografie cu ea ÎN SUTIEN. Urmarea este FABULOASĂ

Căderea a fost principala cauză de deces legată de selfie în acest an, urmată de oameni fiind de moartea prin lovire de către vehicule în mișcare. Fenomenul a determinat chiar și Rusia să publice ghiduri pentru a crește gradul de conștientizare a deceselor în timpul imortalizării. Între timp, Parcul Național Yellowstone a trebuit să emită un avertisment oficial pentru vizitatori după ce cinci persoane au fost împunse de bizoni în ultimele patru luni, în timp ce încercau să pozeze pentru un selfie cu fiarele sălbatice. Și în continuare o veste tristă, dar adevărată, s-a deschis pagină de Wikipedia care documentează fiecare moarte datorata fenomenului selfie începând cu 2014. Majoritatea incidentelor au implicat persoane cu vârste cuprinse între 18 și 22 între, și se speră că Selfieurile îndrăznețe fac parte dintr-o tendinţă trecătoare.