De ce n-au rezistat celelalte relații din viața lui Cătălin Scărlătescu. Sora chef-ului aruncă bomba: „Erau geloase”

Sora lui Cătălin Scărlătescu a povestit mai multe detalii despre viața personală a bucătarului chef.

04 aug. 2023, 17:53
De ce n-au rezistat celelalte relații din viața lui Cătălin Scărlătescu. Sora chef-ului aruncă bomba: „Erau geloase”

Cătălin Scărlătescu a fost, până nu demult, unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz. E un bucătar chef cu multă experiență și are câteva afaceri care îi merg foarte bine. Acum a renunțat la burlăcie și are o relație frumoasă și stabilă cu Doina Teodoru. Totuși, mulți s-au întrebat cum de Cătălin Scărlătescu nu a ajuns până acum în fața altarului, până la vârsta de 50 de ani.

Citește și Evenimentul anului în folclorul românesc! Maria Constantin și Robert Stoica fac nuntă mare. Câți invitați vor fia lături de cei doi miri

Cătălin Scărlătescu e destul de rezervat în a vorbi despre viața lui personală, însă nu la fel e și sora lui. Ea a povestit mai multe aspecte despre relațiile amoroase ale acestuia.

„Discuția asta de multe ori a trezit controverse. De exemplu, mergem în vacanță, el este cu iubita și sunt și eu, de obicei mergem așa, eu sunt singură și el cu iubita. Tot timpul, el îmi dă mie mai multă atenție, iar ele sunt geloase. Eu tot timpul încerc să le explic. Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție”, a dezvăluit Carmen Istrate, potrivit Cancan.

Carmen Istrate a mai spus că de multe ori s-a simțit inconfortabil din cauza fostelor partenere ale fratelui său fiindcă erau foarte geloase. Ea a tot încercat să le explice că atenția trebuie câștigată și că nu are nicio vină pentru deciziile fratelui său.

Citește și Doinița Oancea, dezvăluiri despre cum s-au înțeles în realitate actorii la filmările pentru „Inimă de țigan”. Motivul pentru care nu mai vorbește cu Gheorghe Visu: „N-am cum! Nu pot, stau retrasă!”

„Oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora, că și cu mamele au fetele probleme, (e neplăcut). Eu mă simt ciudat de multe ori și încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac”, a mai spus sora lui Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, poveste de dragoste sublimă

Acum Cătălin Scărlătescu și-a găsit liniștea în brațele Doinei Teodoru, alături de care trăiește o poveste de dragoste fascinantă.

„Are ea ceva. Pur și simplu e întreagă la cap, tot creierul e acolo. Avem o conexiune, atâta tot. Eu, foarte sincer, nu exagerează niciodată și îmi dă libertatea mea de care am nevoie și eu la fel. Trebuie să îi lași libertate omului”, a spus Cătălin Scărlătescu, conform Click!.

Cei doi vor să trăiască orice experiență împreună, inclusiv în cea mai palpitantă aventură din viața lor au mers amândoi, în America Express. „Pur și simplu am fugit și în momentul în care ne-am întors amândoi acasă ne-am uitat unul la altul și ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare”, a mai spus Scărlătescu.