Evenimentul anului în folclorul românesc! Maria Constantin și Robert Stoica fac nuntă mare. Câți invitați vor fia lături de cei doi miri

Nuntă mare în lumea muzicii populare. După ce în urmă cu o săptămână au spus ”Da”, în fața ofițerului stării civile și și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, cântăreața de muzică populară Maria Constantin și Robert Stoica fac petrecerea de nuntă.

04 aug. 2023, 16:58
Evenimentul anului în folclorul românesc! Maria Constantin și Robert Stoica fac nuntă mare. Câți invitați vor fia lături de cei doi miri
Evenimentul anului în folclorul românesc! Maria Constantin și Robert Stoica fac nuntă mare.

Maria Constantin și Robert Stoica fac nuntă mare. Marele eveniment va avea loc vineri, iar mirii sunt extrem de emoționați și de nerăbdători să petreacă alături de familie și prieteni.

Citește și Ramzan Kadîrov suferă de o boală cruntă. Liderul cecen a chemat la Groznîi un nefrolog din străinătate

Maria Constantin și Robert Stoica fac nuntă mare

Maria Constantin și soțul său, Robert Stoica, au ales o locație, de vis, în aer liber, de unde nu va lipsi muzica live.

Nunta va fi una atipică pentru plaiurile mioritice și asta pentru că mirii au ales tematica evenimentului White Party, iar toți invitații vor fi îmbrăcați în alb.

Mirii au spus că au pregătit în cel mai mic detaliu marele eveniment și că au ales mâncare pentru toate gusturile. De pe mesele nuntașilor nu vor lipsi bucatele italiene și cele românești.

Deși reprezintă folclorul popular românesc, Maria Constantin spune că nu vor fi respectate tradițiile pe care românii le practică la nunți. Astfel, furatul miresei nu va exista la nunta artistei.

”Ne-am pregătit din timp, am pus toate detaliile la punct, nu prea mai avem multe de făcut. Nunta va fi pe 4 august.Noi am stabilit să facem nunta în aer liber în perioada în care este cald. Ne-am gândit la ideea de soare, de căldură. La noi cald este iulie-august, așa că a trebuit să ne punem nunta în acea perioadă. Nu este o nuntă tradițională.

Este o nuntă atipică, va fi ca o petrecere totul. Toată lumea va trebui să vină îmbrăcată în alb. Va fi o petrecere unde lumea se va distra, cu siguranță la sfârșit vom fi toți pe mese. Vrem ca invitații noștri și noi să ne distrăm, să ne simțim bine.(…) Nu vom respecta nicio tradiție la nuntă. Nu suntem cu respectarea tradițiilor pentru eu consider că aceste lucruri îți iau mult din timp.

Nu vrem să respectăm nicio tradiție. Ar fi o idee să dăm brățări ca la festivaluri”, a declarat Maria Constantin, pentru FANATIK.

La marele eveniment din lumea muzicii populare sunt așteptați în jur de 300 de invitați.

„Maria și Robert nu vor avea o nuntă cu tradiții. O să fie ceva foarte clasic și elegant. Atât Robert cât și Maria au vrut ceva fix ca un party nu ca o nuntă să fie totul. Din câte știu o să fie prezente în jur de 300 de persoane. Familiile lor, rudele, prieteni apropiați, colegii de cântec pe care Maria îi are și tot așa”, a declarat designerul Florin Burescu pentru Click!

Citește și Călcâiul de la Aiud, un mister încă neelucidat. 50 de ani de întrebări fără răspuns. Este sau nu este un OZN