De ce nu a mai candidat CRIN ANTONESCU la Cotroceni: A fost o PROFEŢIE despre preşedintele cu nume de floare

Un senator a explicat de ce Crin Antonescu nu a mai intrat în cursa pentru Cotroceni. Ioan Iovescu, senator PP-DD, spune, că Antonescu a renunţat să mai candideze din cauza unei profeţii care spunea că "dacă vom avea un președinte cu nume de floare, era rău în România"...

21 nov. 2014, 09:03

Senatorul PP-DD Ioan Iovescu a spus că a vorbit personal cu Crin Antonescu despre profeţie.

„Poate o să mă luați în derâdere, dar a existat o profeție de câțiva ani, că dacă vom avea un președinte cu nume de floare, și era posibil să avem, dar era rău în România. Eu am avut discuția asta cu Crin Antonescu și i-am spus foarte serios: «pe mine Dumnezeu m-a ajutat și are un plan cu mine și trebuie să vă spun că dumneavoastră aveți mari șanse să ajungeți președintele României, dar eu vă spun că există profeția asta și dumneavoastră luați în calcul ce veți face de aici încolo. Cum veți faceți să fiți președinte și România să meargă bine, din moment ce profeția spune că o să meargă prost?» Asta l-a determinat să se retragă din cursă„, a spus Ioan Iovescu,  potrivit debanat.ro. 

CITEŞTE ŞI Crin Antonescu: Este vital pentru Ponta şi PSD să rămână la guvernare

În ceea ce priveşte PP-DD, senatorul a arătat că parlamentarii PP-DD vor să schimbe conducerea partidului, care abia mai supraviețuiește.

„Eu am spus că îmi doresc Timișul. (…) Eu i-am spus (n.r. – i-a spus Simonei Mann, președintele PPDD), atât să mă lase, să iau Timișul. Să-mi dea timp o lună, două și, dacă nu iese treaba bine, să facă ce vor cu mine. Și mi-a spus așa «tu crezi că eu renunț la Juravle?». Cum să spună așa ceva? Eu sunt aici, sunt senator, mă lupt, și ea spune că nu vrea să renunțe la un om care a plecat. (…) M-a sunat Juravle, «Ioane, du-te tu, că ea nu înțelege că nu mai vin. Ea nu vrea să-mi accepte demisia». (…) Eu sunt președinte (n.r – în Timiș), dar nu după statut. M-a ales lumea”, a declarat Iovescu.