De ce nu este bine să bei apă imediat după ce te-ai trezit

Poate ai auzit şi tu la un moment dat de recomandarea de a bea un pahar sau câteva pahare cu apă pe stomacul gol, dimineaţa, imediat ce te-ai trezit, dar ştii oare ce beneficii are acest obicei pentru organismul tău? Află cum te poate ajuta apa să fii mai sănătoasă şi cum să te protejezi de boli.

RomaniaTV.net
17 iul. 2015, 12:30
De ce nu este bine să bei apă imediat după ce te-ai trezit

Apa este esenţială pentru hidratarea corespunzătoare a corpului, mai ales pe timpul verii. Tocmai de aceea azi îţi explicăm pe larg ce se întâmplă în corpul tău atunci când bei apă imediat ce te-ai trezit. Care este cel mai bun mod prin care îţi poţi hidrata corpul?

Înainte de toate, îţi oferim drept exemplu poporul japonez, deorece femeile japoneze par să se confrunte cu mai puţine probleme de sănătate. Acest lucru nu este o coincidenţă, deoarece sunt extrem de rare femeile din Japonia care se confruntă cu probleme de greutate corporală.

Atenţie! De ce trebuie să-ţi încurajezi copilul să bea apă

Iar astăzi îţi vom dezvălui „secretul” japonezelor şi îţi explicăm de ce trebuie să încerci să aplici acest principiu în viaţa ta de zi cu zi pentru a-ţi îmbunătăţi starea generală de sănătate. Unul dintre lucrurile pe care japonezii nu uită niciodată să îl facă imediat ce s-au trezit dimineaţa este să bea apă pe stomacul gol.

Consumul de apă – primul lucru pe care ar trebui să îl faci dimineaţa – este o rutină foarte eficientă de vindecare deoarece creează un mediu stimulator în interiorul corpului, pentru eliminarea multor boli.

Vrei să scapi de celulită? Uite ce trebuie să faci

Oamenii de ştiinţă au studiat acest „ritual matinal” aparent neimportant şi au ajuns în mod unanim la concluzia că, dacă bei apă pe stomacul gol, acest obicei ameliorează diverse probleme de sănătate, cum ar fi: tensiunea arterială, bolile cardiovasculare, gastrita, problemele renale, hemoroizii şi epilepsia.

De asemenea, apa consumată dimineaţa pe stomacul gol îmbunătăţeşte starea generală a ochilor şi ajută în privinţa afecţiunilor de la nivelul uterului, tulburărilor menstruale şi în cazul multor alte boli. Prin urmare, principalul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este să încerci şi să incluzi această terapie simplă cu apă în rutina ta de dimineaţă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.