De ce nu este bine să faci nuntă restrânsă. Astrologa Nicoleta Ghiriș dezvăluie motivul: „Trebuie să facem petrecerea răsunătoare”

De ce nu este bine să faci nuntă restrânsă. Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane, la care participă toate cunoștințele cuplului, mai apropiate sau nu. Astrologa Nicoleta Ghiriș spune că toată lumea ar trebuie să organizeze petreceri răsunătoare, cu multă lume.

16 apr. 2024, 23:34
De ce nu este bine să faci nuntă restrânsă. Astrologa Nicoleta Ghiriș dezvăluie motivul: „Trebuie să facem petrecerea răsunătoare”

De ce nu este bine să faci nuntă restrânsă. „Ce ar trebui să știm despre nuntă. Nu ar trebui să facem nunți restrânse. „De ce”, o să ziceți „Aoleu, că nunțile care sunt mari, sunt și costisitoare”. Este perfect adevărat, însă, credeți-mă că în momentul în care noi realizăm evenimente în viața noastră, pentru că sunt niște eveniment unice, care se întâmplă o dată sau de două ori în viață, însă credeți-mă, ar trebui să facem evenimentul mult mai mare, chit că este botez, nuntă, trebuie să facem petrecerea răsunătoare.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș pe rețelele sociale.

Citește și: Motivul pentru care este important să îți alegi cu atenție numerele de înmatriculare ale mașinii. Numeroloaga Nicoleta Ghiriș a vorbit despre adevărurile ascunse în spatele numerelor

De ce nu este bine să faci nuntă restrânsă

Astrologa explică faptul că, cu cât numărul invitaților este mai mare, cu atât energiile negative se risipesc, iar cele pozitive cresc, un motiv de bucurie pentru cuplul proaspăt căsătorit, care va intra, astfel, cu dreptul în noua viață pe care și-au clădit-o împreună.

Păi o să mă întrebați de ce, care este motivul. În hărțile noastre, câteodată, se ascund aceste energii negative și o perioadă în care astrologia chineză vede că nu este o perioadă atât de favorabilă nouă, în momentul în care noi facem un eveniment, chiar dacă noi nu știm harta noastră, și facem un eveniment de anvergură, lumea se bucură și crește vibrația și, astfel, în momentul acela se mai atenuează din energiile negative. Deci, dragilor, nu ar trebui să optăm pentru nuntă sau pentru orice alt eveniment important restrâns, din această cauză.”, a mai spus Nicoleta Ghiriș.