De ce nu este Vali Vijelie de acord ca fiica lui să intre în industria muzicală. Cu ce se ocupă fata manelistului în prezent

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți maneliști de la noi din țară, care a bucurat generații întregi cu muzica sa. Totuși, artistul nu o lasă pe fiica sa să se orienteze către aceeași meserie.

15 ian. 2024, 23:33
De ce nu este Vali Vijelie de acord ca fiica lui să intre în industria muzicală. Cu ce se ocupă fata manelistului în prezent
De ce nu este Vali Vijelie de acord ca fiica lui să intre în industria muzicală. Cu ce se ocupă fata manelistului în prezent

Vali Vijelie, în vârstă de 53 de ani, este unul dintre cei mai respectați artiști din țara noastră, care a reușit să atingă un succes uriaș și să strângă o avere semnificativă. Cu toate acestea, cântărețul nu își dorește ca fiica sa, Cati, să urmeze aceeași carieră. Ea a ales să se angajeze în alt domeniu, iar Vali Vijelie o sprijină total în decizia ei.

Citește și: Tudor Gheorghe a șters pe jos cu regii manelelor! Trubadurul nu a avut milă de Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie. ”Au degenerat”

Viața de familie a artistului împreună cu soția sa, Carmen Rusu, stă sub semnul fericirii, iar cei patru copii ai cuplului au crescut armonios și au ales căi diferite în viață. Chiar dacă Vali Vijelie este o adevărată celebritate, cei doi băieți și fata au optat pentru profesii mult diferite. Singurul care și-a ales calea în muzică este fiul cel mai mic.

Vali Vijelie a preferat să își păstreze viața familială departe de ochii publicului. Mai mult, în ciuda posibilității de a-i facilita fiicei sale intrarea în lumea muzicală, artistul a insistat ca aceasta să-și construiască propria carieră în alt domeniu.

„Copiii mei nu vor cânta. Mădălin de la Vâlcea i-a făcut cadou fetei mele o orgă. Și a început să se învețe. Când am văzut asta, am luat instrumentul și l-am pus sus. „Nu, tu învață carte”. Tot timpul o să fie comparată cu mine. „Pune mâna și învață”. În meseria asta mereu o să fie greu pentru o fată, eu așa văd”, a povestit Vali Vijelie, potrivit Kfetele.ro.

Cati, singura fiica a cântărețului, este acum studentă și își dorește să devină notar. Iar băiatul cel mare al lui Vali Vijelie lucrează într-un complex rezidențial. Pentru o perioadă a fost instalator în Marea Britanie. Și cel de-al doilea fiu al artistului a ales o meserie modestă, fiind șofer.

„Florin, cel mai mare, chiar lucrează aici, la acest ansamblu rezidențial. El lucrează, este instalator, el răspunde de toate pompele, de tot, băiatul meu. Rafi muncește ca șofer la o companie, în România. Cati este la facultate, o să devină notar. Nuțu învață, o să lucreze în ambasadă. Eu o să scot foarte multe melodii să distrăm oamenii.”, a mărturisit Vali Vijelie.

Citește și: Jean de la Craiova, obosit de fanii care tot cer poze cu manelistul. ”Ce tot faceți cu ele?”. Reacția lui Vali Vijelie