Jean de la Craiova, obosit de fanii care tot cer poze cu manelistul. ”Ce tot faceți cu ele?”. Reacția lui Vali Vijelie

Nu de mult, Jean de la Craiova şi Vali Vijelie au fost invitați în platoul lui Măruță, acolo unde au povestit amintiri și au vorbit despre proiectele pe care le au în plan. Conversând, între cei doi s-a creat o mică tensiune la un moment dat, pentru că unul dintre maneliști a părut enervat de fanii agasanți. Vezi mai jos toate detaliile.

28 nov. 2023, 10:48
Jean de la Craiova, obosit de fanii care tot cer poze cu manelistul. ”Ce tot faceți cu ele?”. Reacția lui Vali Vijelie

Jean de la Craiova și Vali Vijelie sunt unii dintre cei mai apreciați artiști din România, fiind pe piața muzicală de foarte mulți ani.

Mulți nu știu și că cei doi au chiar melodii împreună, pe care aceștia au venit să le promoveze în emisiunea ”La Măruță”, acolo unde au vorbit despre mai multe subiecte.

Citește și Cu ce se ocupă, de fapt, Vali Vijelie, când nu cântă la evenimente! Nici fanii lui nu știu acest detaliu

Pe Jean de la Craiova îl cunosc toți ca fiind un profesionist când vine vorba de muzică, dar în același timp este și un om ”fără perdea”, care spune lucrurilor pe nume.

Spre deosebire de Jean, Vali Vijelie este mult mai rezervat și respectos când vine vorba de publicul lui.

Jean de la Craiova: ”Sunt iubit, dar prea mult”

Prezenți la emisiunea lui Măruță, cei doi au depănat amintiri, dar au vorbit și despre societate.

La un moment dat, Cătălin Măruță le-a pus câteva întrebări celor doi cântăreți, urmând ca aceștia să răspundă cu ”da” sau ”nu” de pe cartonașele oferite de prezentatorul de la ProTV.

Pe unul dintre cartonașe scria: ”Vi s-a întâmplat să fiți confundat cu altă vedetă?”.

„Cea mai tare mi s-a întâmplat mie când m-am dat jos din mașină și mi-a spus unul ”Te cunosc, te cunosc!”. Și zic ”Ia zi, cine sunt?”. Iar el ce crezi că spune? ”Adrian Minune”. El în agitația aia încerca să zică cine sunt și a zis că sunt Adrian Minune. Pe cuvântul meu de onoare”, a spus Vali Vijelie.

Apoi, Jean de la Craiova a intervenit pentru a povesti o întâmplare la care a luat parte și Vali Vijelie, atunci când urmau să cânte pe litoral.

„Frate! Am fost cu Vali tot anul pe litoral. Poc, venea cineva. ”Vreau și eu o poză, o poză”. Iar, altcineva, tot așa, o poză. Păi ce faceți cu ele? Ce atâtea poze?”, a spus Jean, vizibil iritat pentru că fanii îl întrerup oriunde îl văd pentru a face o fotografie cu artistul.

„Jeane, ești iubit!”, i-a răspuns Vali Vijelie.

„Sunt iubit, dar prea mult!”, a spus Jean de la Craiova.

„Jeane, dacă nu ar exista oamenii ăștia care îți cer poze nici noi nu am exista!”, a spus Vali Vijelie în emisiunea ”La Măruță”.

„Așa este, dar..”, a continuat Jean, care a fost întrerupt imediat de către Vijelie. Manelistul nu l-a mai lăsat să zică nimic rău despre fanii lor.

„Vă mulțumim și unde ne vedeți, cereți-ne poze! Jeane, altă întrebare!”, a spus Vali Vijelie, fără să îl mai lase pe Jean să își termine ideea.

Vezi și EXCLUSIV Jean de la Craiova și Georgiana Lobonț nu se tem de atentate. Cei doi au fost surprinși pe aeroport: „Nu vin teroriștii unde cântă Jean” / „Noi, românii, suntem feriți”