De ce nu-i spune Andreea Antonescu primei sale fiice de despărțirea de Victor Vrînceanu: „Este greu să nu dezamăgești un suflet curat și sincer”

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu și-au spus adio în urmă cu câteva luni, la scurt timp după ce au devenit părinții unei fetițe. Artista a mărturisit că fiica ei cea mare, Sienna, care locuiește în America, nu știe despre despărțire.

12 mai 2023, 20:11
De ce nu-i spune Andreea Antonescu primei sale fiice de despărțirea de Victor Vrînceanu: „Este greu să nu dezamăgești un suflet curat și sincer”
Ce spune Andreea Antonescu despre despărțirea de Victor Vrînceanu

Sienna a plecat din România înainte ca mezina familiei să se nască și ca Andreea Antonescu și tatăl micuței să se despartă.

„Nu am discutat încă cu Sienna pe acest subiect, da. Ea mai are acces, (n.r. la știri) dar eu și mama mea încercăm să îi restricționăm, să spunem, unele lucruri. La urma urmei, este un copilaș de 12 ani. Consider că, poate, cea mai bună variantă este să vorbesc cu ea față în față. Întotdeauna mi-am dorit și mi-am promis, încă de când am rămas însărcinată cu Sienna, că o să fac tot posibilul ca să devin cea mai bună prietenă a ei ca ea să aibă încredere în mine, să discute cu mine absolut orice.

Nu vreau să îi îngrădesc libertatea și dreptul de a avea prieteni, dar am considerat că, comparativ cu prietenii pe care îi are, eu, cu o experiență de viață și o diferență de vârstă, aș putea să îi dau sfaturi mai înțelepte. Pe de altă parte, în viața aceasta, părinții sunt cei care te iubesc necondiționat și te vor iubi indiferent de situație.

Mă gândesc că eu aș fi persoana care ar ști exact ce sfaturi să îi dea, deși am plecat întotdeauna de la premisa că trebuie să ascult foarte mult dorințele și doleanțele ei. Îi explic toate variantele, soluțiile, dar decizia finală îi aparține ei. Până în acest moment, mi-a reușit”, a declarat Andreea Antonescu pentru Ego.

Citește și Andreea Antonescu, dezvăluiri-bombă despre Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Să aibă o viață frumoasă”

Andreea Antonescu: „A plecat din România înainte de separare”

Andreea Antonescu a decis să poarte această discuție despre despărțire cu fiica ei cea mare face to face, așa că va aștepta momentul portrivit.

„Sienna a plecat din România după ce am născut, dar nu până în momentul în care noi doi ne-am separat. Am considerat că, decât să o anunț prin FaceTime sau telefon, mai bine ne vedem față în față și discutăm acest subiect.

Mă gândesc, nu știu. Când eram mică, mi s-a spus la un moment dat: «Andreea, ai grijă! Cele mai grele două meserii sunt de părinte și terapeut!». Am realizat că așa este. Este greu să fii părinte. Dar, pe de altă parte, cele mai mari satisfacții ale vieții de aici ți le iei. Dar trebuie să stai să gestionezi, te ocupi de un suflețel inocent, care te vede ca pe Dumnezeu, care te vede un gigant, un puternic. Atunci, este greu să nu dezamăgești un suflet curat și sincer, care te iubește necondiționat”, a mai spus artista.

Citește și Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă, la doar două luni după ce s-a despărțit de tatăl copilului său. Imagini neașteptate!