De ce nu îţi găseşti marea dragoste? Greşeli pe care să le eviţi în noul an, dacă vrei un iubit

Pentru unii marea dragoste este cel mai important capitol din viaţă, pentru alţii nu reprezintă altceva decât o poveste perfectă pentru filme romantice şi romane siropoase. Unii au noroc şi o găsesc, în timp ce alte persoane o caută toată viaţa.

04 ian. 2015, 07:11
De ce nu îţi găseşti marea dragoste? Greşeli pe care să le eviţi în noul an, dacă vrei un iubit

Dacă faci parte din acea categorie care îşi doreşte să întâlnească marea dragoste, dar nu reuşeşte, poate că este cazul să te priveşti în oglindă şi să te întrebi cine eşti cu adevărat!

Nu esti multumita de felul in care arati si iti gasesti mereu defecte fizice, ti se pare ca esti plictisitoare, nu comunici asa cum trebuie, nu stii sa te distrezi, nu castigi destui bani etc. Oricare ar fi motivul pentru care crezi ca nu iti gasesti marea iubire, opreste-te putin si uita-te in jur.

Sunt o multime de alte persoane, atat femei, cat si barbati, care au toate defectele enumerate mai sus si care sunt fericite si implinite alaturi de persoana iubita.

Iata care ar putea fi motivele pentru care inca esti neimplinita din punct de vedere sentimental:

1. Nu eşti în căutarea iubirii

Daca vrei sa iti intalnesti marea iubire, atunci nu astepta sa iti bata la usa. Iesi cat mai mult, fa-ti prieteni si cunostinte noi, adapteaza-te societatii si vei spori astfel sansele tale.

Pe de alta parte, ai grija sa nu pici in extrema cealalta si sa pari prea disperata. Nu vei reusi decat sa sperii barbatii daca spui in gura mare ca esti in cautarea marii iubiri.

2. Gândeşti negativ

Principalul motiv pentru care inca nu ti-ai gasit marea dragoste nu este faptul ca arati intr-un anume fel sau ca nu esti atat de sociabila pe cat ti-ai dori sa fii. Nu, de vina este numai gandirea negativista pe care o ai zi de zi!

Citeşte continuarea pe ele.ro