De ce nu l-a părăsit iubita pe Marica după ce a înşelat-o. Ajutor de la Cristi şi Adelina Chivu

Ciprian Marica este implicat într-un scandal de proporții. Acesta și-a înșelat iubita vara trecută, cu o femeie măritată. Cel care i-a prins pe cei doi în flagrant a fost chiar soțul femeii, care a și imortalizat momentul.

RomaniaTV.net
09 mai 2020, 16:13
De ce nu l-a părăsit iubita pe Marica după ce a înşelat-o. Ajutor de la Cristi şi Adelina Chivu

Imaginile au ajuns abia acum în atenția publicului, iar reacțiile dure și critice nu au întârziat să apară. Deși fostul atacant a călcat strâmb, Ioana, iubita sa, l-a iertat. Se pare că ea ar fi fost ajutată în aceste momente de unii apropiați de-ai lor, conform huff.ro.

Sursele susțin că Ioana ar fi aflat de escapada iubitului său chiar anul trecut. Atunci, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă teribilă și tânăra l-ar fi amenințat pe fostul fotbalist că-i va lua pe cei doi copii ai lor și va pleca. Marica a solicitat atunci ajutorul nașilor copiilor săi, Adelina și Cristi Chivu. Nașul său se pare că și-ar fi criticat dur finul, însă a decis alături de soția sa să vorbească cu Ioana. Astfel, au convins-o să-i mai acorde o șansă lui Ciprian. De atunci, Marica și-ar fi învățat lecția și s-ar fi cumințit.

„Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins. Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana să înțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap.”, au mărturisit apropiați ai cuplului.

Ioana nu a avut, până acum, nicio reacție la scandalul în care este implicat iubitul ei. În schimb, Marica a decis să clarifice situația. Acesta a transmis tuturor un mesaj dur, în care se arată profund nemulțumit de situația care s-a creat. În plus, acesta a subliniat faptul că nu vrea ca cei apropiați să mai fie implicați în acest subiect și să sufere din cauza greșelii lui pe care, de asemenea, și-a asumat-o. El susține că poate face față tuturor răutăților, însă vrea ca cei dragi să aibă parte de liniște.

Citeşte şi: Gino Iorgulescu a devenit BUNIC! Cum arată nepoţelul preşedintelui LPF – FOTO