De ce nu-l va propune Antonescu pe Tăriceanu ca ministru: Pentru că NU DORESC

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, luni seară, la România TV, că fostul prim-ministru Călin Popescu-Tăriceanu nu se va regăsi printre propunerile pe care le va face pentru viitorul Guvern. Antonescu a spus că locurile PNL în Executiv sunt limitate şi va trebuie să aleagă între mai mulţi fruntaşi liberali.

RomaniaTV.net
10 dec. 2012, 18:55
De ce nu-l va propune Antonescu pe Tăriceanu ca ministru: Pentru că NU DORESC

Domnul Tăriceanu nu va figura printre propunerile mele pentru niciun fel de minister, dar asta nu înseamnă că nu poate fi propus de altcineva„, a declarat Crin Antonescu, precizând că propunerile sale vor fi prezentate în cadrul şedinţei Consiliului Naţional Executiv al PNL care vor fi validaţi miniştrii liberali.

Întrebat care este motivul pentru care nu-l va propune pe Tăriceanu în guvernul Ponta II, Antonescu a răspuns: „Pentru că nu doresc. Pentru că ministerele care vor reveni PNL sunt într-un număr limitat. Ca să faci nişte propuneri, trebuie să alegi. Din punctul meu de vedere, Călin Popescu-Tăriceanu nu se află printre aceste alegeri„.

Pe de altă parte, Antonescu a spus că îşi menţine declaraţia mai veche potrivită căruia îi vede pe Relu Fenechiu şi Varujan Vosganian în viitorul cabinet, inclusiv datorită faptului că pot ocupa mai multe portofolii.