Şerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette: „Prostituție a existat și va exista cât e lumea”

Şerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette, după ce mulatra a fost snopită în bătaie într-un hotel din Centru Vechi al Bucureştiului. Jurnalistul şi-a exprimat dezamăgirea faţă de partea feminină, care o condamnă pe vedetă, că din vina a fost bătută.

24 mart. 2021, 17:35
Şerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette: „Prostituție a existat și va exista cât e lumea”
Şerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette

Şerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette. Prezentatorul vorbește despre femei că nu ar trebui să critice, mai bine să empatizeze cu altă femeie care a fost bătută și care a avut de suferit din cauza unui comportament violent.

Citeşte şi: Laurette, primele declaraţii după audieri: „Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou”

Tot primesc știrea cu Laurette de la mulți oameni. Am făcut prostia să deschid și să citesc și comentariile. Mulți bărbați consideră că femeia este o boarfă și că merită bătută, că doar este panaramă. Cu ăștia nici nu mi-aș bate capul, e clar că atât se poate, gândesc cu c#*#^, aia e capacitatea lor maximă, nu îi schimbi.

Ăștia-s ăia de-și caftesc nevestele, «că știu ele ce vor face» sau care-și ard copiii cu câte o palmă pe motiv «Păi, dacă nu asculta!». Nu ăștia mă șochează, ci femeile. Foarte multe consideră că «aia și-o cere», «dă-o dreaq de panaramă!», «borfette, așa meriti» etc… Femei care știu că altă femeie a fost bătută, iar ele, în loc să empatizeze cu ea, se bucură. Asta mă sperie”, a transmis prezentatorul într-un articol apărut recent pe site-ul Cronici pe bune.

Şerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette

Șerban Huidu

îi menţionează şi pe bărbaţii care agresează femeile şi spune că ar merita să ajungă la închisoare, pentru cel puţin zece ani.

Prostituție a existat și va exista cât e lumea. Nu spun că Laurette e prostituată, nu am niciun fel de dovezi. Dar chiar dacă ar fi fost, chiar dacă ar fi fost bătută o prostituată, cum dreaq să te bucuri de asta? Cum naiba să spui că e vina ei când o rupe în bătaie o matahală?

Dragi femei, ce mama mă-sii detineți în loc de inimă? Cât despre gibonii care își încearcă puterea pumnului pe femei, mai am un singur dor: să vă văd pe toți, vreo zece ani, lângă Liviu Dragnea, să îi cântați la muzicuță și să vă dați la moaca între voi„, a mai spus Șerban Huidu, conform sursei citate.