De ce nu poartă Becali mască: „Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea. Sunt câine să stau cu botniţă?”

Masca de protecţie este obligatorie în spaţiile publice închise pe perioada stării de alertă. Cum starea de alertă va fi prelungită de Guvern, şi masca va rămâne obligatorie în tot acest interval. 

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 12:43
De ce nu poartă Becali mască: „Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea. Sunt câine să stau cu botniţă?”

Patronul FCSB a explicat că nu poarăt mască, deoarece aceasta îi provoacă scăderea oxigenului şi imunităţii.

„Cu măştile, ca să ştie toată lumea. Eu nu pun mască. De ce? Nu că nu respect regula. Eu am şi recunosc şi ăştia de la Ministerul Sănătăţii, că clinica lui Becali de oncologie e cea mai bună din România. Şi dacă am doctor specialist şi îmi spune: Domnul Becali… Şi nu fac propagandă împotriva… Doar spun ce îmi spun mie doctorii. Eu fac ce spun doctorii mei. Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun mască ca să nu scadă oxigenul, ca să nu scadă imunitatea. Covid: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta înseamnă covid, vitamina C, vitamina D, zinc. Fă-le p-astea şi ai terminat cu covid. Aşa spun doctorii mei. Eu nu pun mască, că vreau imunitate. Nu mă poate obliga nimeni să-mi scadă imunitatea mea. Ce mă interesează pe mine ce spun nemţii sau cutare? Plus de asta, nu-mi place. Ca să nu îmbolnăvesc pe alţii, stau departe de ei, că sunt obligat civic. Dar să-mi pun masca aia, aşa, câine să-mi pun botniţă, nu vreau. Plus că nu am nicio problemă. De ce? Dacă mă duc la Sfântul Maslu. În fiecare vineri se face Sfântul Maslu. Dacă mă unge în fiecare vineri cu mirul Sfântului Duh sfinţit şi dacă mă împărtăşesc cu sângele şi cu trupul lui Hristos, nu mi-e frică nici de şapte miliarde de Covid. Da? Mie mi-au spus doctorii: Domnule Becali, nu pune, că scade oxigenul şi că scade imunitatea! Şi nu pun, ca să nu-mi scadă imunitatea”, a declarat Becali, în cadrul conferinţei de presă în care l-a prezentat pe atacantul Sergiu Buş.

După conferinţă, Buş a semnat contractul, iar Becali a dat mâna cu el şi cu impresarul jucătorului, Bogdan Apostu.

Gigi Becali, lucruri neştiute din biografia lui. Ce meserie a avut, de fapt, patronul FCSB

Persoanele care intră într-un centru comercial fără mască, riscă o amendă cuprinsă între 500 şi 2.500 de lei, valori stabilite prin Legea 55/2020 privind starea de alertă. Dacă sunt sancţionate, pot plăti jumătatea din amenda aplicată de agentul constatator în termen de 15 zile de la comunicarea procesului-verbal de contravenţie.