De ce nu s-au căsătorit Virgil Ianțu și mama fetiței lui. Cine este Roxana Alexandru: „Mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume”

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru sunt împreună de 20 de ani și au împreună o fiică, dar nu s-au căsătorit până acum, chiar dacă și-au dorit la un moment dat acest lucru.

21 nov. 2022, 08:40

Iubita lui Virgil Ianțu, Roxana Alexandru, a mai fost căsătorită înainte, iar imediat după divorț s-a mutat alături de prezentatorul TV. Aceștia au devenit un cuplu și pe platourile de filmare, Roxana fiind producătorul emisiunilor „Vrei să fii millionar?”, „Big Brother” și „Star Factory”.

Cei doi au împreună o fată, pe Jasmine, în vârstă de 17 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Omul de televiziune a explicat și motivul pentru care nu au făcut acest pas.

„Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume”, a declarat Virgil Ianțu despre iubita sa.

O întâmplare din trecut i-a dezamăgit pe amândoi și din această cauză au decis că nu au nevoie de acte pentru a fi fericiți împreună.

„S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar. Am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm?

Citește și: Virgil Ianțu a îngropat securea războiului și se întoarce la Kanal D, postul care l-a concediat. Prezentatorul TV a uitat de scandalul cu patronii turci

El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte.

I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama.Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a declarat Virgil Ianțu, potrivit life.ro.

Chiar dacă nu au oficializat niciodată relația, prezentatorul TV a cerut-o de soție pe Roxana Alexandru, chiar într-una dintre cele mai importante zile din viața lor.

„Am cerut-o într-un mod inedit. În ziua în care s-a născut Jasmina, i-am pregătit un săculeţ la mânuţă, când a văzut-o pentru prima dată. Şi era şi un inel şi un bileţel în care Jasmina îi scria că tati e timid, dar ? Şi a zis .  Şi şi-a dorit foarte mult lucrul ăsta, de asta şi azi suntem necăsătoriţi. N-am apucat. Ea munceşte, eu muncesc”, a mai povestit Virgil Ianțu.

Citește și: Emisiunea ”Vrei să fii milionar” i-a purtat noroc lui Virgil Ianțu. Averea impresionantă pe care a strâns-o prezentatorul TV