Emisiunea ”Vrei să fii milionar” i-a purtat noroc lui Virgil Ianțu. Averea impresionantă pe care a strâns-o prezentatorul TV

Se pare că emisiunea ”Vrei să fii milionar” i-a purtat noroc prezentatorului Virgil Ianțu, care de-a lungul timpului, pe lângă miile de fani pe care i-a câștigat, a stâns și o avere impresionantă.

18 nov. 2022, 10:53
Emisiunea ”Vrei să fii milionar” i-a purtat noroc lui Virgil Ianțu. Averea impresionantă pe care a strâns-o prezentatorul TV

Emisiunea ”Vrei să fii milionar” i-a purtat noroc lui Virgil Ianțu. Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România, care de-a lungul timpului, pe lângă miile de fani pe care i-a câștgat a reușit să strângă și o avere colosală.

Citește și Motivul incredibil pentru care Virgil Ianțu nu se căsătorește! “Sper să rămânem în continuare la fel de deschiși”

Încă din copilărie, Virgil Ianțu a fost pasionat de artă și muzică, fiind convins că acesta va fi domeniul în care el va activa.

Niciodată nu s-a gândit că va ajunge în televiziune, însă viața a avut alte planuri pentru el și în anii 2000 l-a adus în lumina reflectoarelor, unde a reușit cu ușurință să câștige inimile românilor, devenind la doar 30 de ani una dintre cele mai de succes vedete de televiziune din România.

„Vrei să fii milionar?”, a fost prima emisiune prezentată de Virgil Ianțu, care se pare că i-a purtat extrem de mult noroc  și asta pentru că salariul de 18.000 pe care îl primea lună de lună, în urmă cu câțiva ani, l-a ajutat să strângă în cont niște sume frumușele.

Succesul de care s-a bucurat cu emisiunea  „Vrei să fii milionar?”, i-a adus și alte contracte care i-au rotunjit și mai mult sumele din cont.

Și cum ban la ban trage, Ianțu a strâns o avere impresionantă și din emisiunile „Câștigă România” și „Copiii spun lucruri trăsnite”.

Motivul incredibil pentru care Virgil Ianțu nu se căsătorește

Virgil Ianțu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana, mama fiicei lui. Deși sunt de 16 ani împreună, cei doi încă nu au ajuns în fața altarului.

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat de ce Virgil Ianțu nu se căsătorește, chiar dacă a întâlnit femeia potrivită în urmă cu mulți ani și au și un copil împreună.

Recent, în cadrul unui interviu, Virgil Ianțu a vorbit într-un interviu despre “marele pas”, dar și despre fiica sa, Jasmina.

„Cererea a fost făcută și acceptată. De aici încolo… va veni și momentul ăsta. Suntem mult prea tineri pentru căsătorie. Avem nevoie de timp, vrem să ne cunoaștem mai bine”, a mărturisit Virgil Ianțu, pentru ego.ro.

Chiar dacă nu și-a oficializat povestea de dragoste în fața altarului, celebrul om de televiziune este foarte fericit alături de Roxana și fiica lor în vârstă de 16 ani.

„Simpla lor prezență o reprezintă un răsfăț pentru mine. Mă bucur de fiecare clipă în care suntem împreună și încerc așa cum pot să le ofer ceea ce merită.(…)Da, suntem foarte apropiați și încă savurez momentele pe care le petrecem alături de ea, inclusiv vacanțele. Faptul că ea are libertatea de a avea ieșiri cu prietenii la munte, la mare, și fără noi, a contat. Sper să rămânem în continuare la fel de deschiși și de apropiați cum suntem acum”, a mai spus prezentatorul.