De ce nu se mai înghit Huidu şi Găinuşă. „A spus MIZERII despre el, în public şi apoi a cerut BANI”

Silviu Iliuță, membru al echipei de la "Cronica Cârcotașilor", a dat cărțile pe față și a spus răspicat de ce Mihai Găinușă a renunțat să mai lucreze cu Șerban Huidu.

11 aug. 2016, 12:52
De ce nu se mai înghit Huidu şi Găinuşă. „A spus MIZERII despre el, în public şi apoi a cerut BANI”

„Au fost odată doi oameni, doi prieteni. Se vedeau mai des decât își vedeau nevestele și făceau aproape tot împreună. Într-o zi, după vreo 14 ani de prietenie, unul dintre ei a avut un accident îngrozitor. Accident… Unul dintre prieteni i-a întors spatele celuilalt. Mai întâi, nu a ieșit niciodată în public să explice oamenilor diferența dintre un accident și o crimă. Deși era singurul care avea putere să o facă. Nu și-a apărat niciodată prietenul. Sunt convins că dvs. ați face-o.

Citeşte şi Război pe Facebook între poliţistul Godină şi Mihai Găinuşă. De la ce a pornit totul

Apoi, când prietenul său era distrus, la pământ, a început să spună mizerii despre el, în public. Puțin mai târziu, „prietenul” a plecat din echipă, lăsând 40 de oameni în pericol de a-și pierde serviciul. Echipa, mai puțin 3 oameni, a rămas unită și a continuat să muncească, în ciuda greutăților și înjurăturilor la care a fost supusă. Cred, după umila mea părere, că asta înseamnă să fii coleg și prieten.

Citeşte şi Fratele lui Şerban Huidu, ameninţat cu pistolul şi BĂTUT de INTERLOPI. „Trăiesc în teroare!”

Astăzi… omul ăsta, „prietenul”, persoană publică foarte bine văzută, l-a comparat în public pe fostul prieten cu un „violator”. Un „violator” alături de care a vrut să lucreze din nou acum un an, dar nu a primit banii pe care credea că îi merită și s-a răzgândit. Eu cred că există și mizerii mai mari pe lumea asta, doar că nu am întâlnit una până acum”, a declarat Silviu Iliuță, potrivit ziarulring.ro.